onsdag 19 september 2012

Sliten mamma


Det nya livet tar på mig. Jag är väldigt spänd, sover dåligt, har mycket problem med nacken och huvudet, känner mig väldigt trött och i princip aldrig utvilad.  Jag känner mig riktigt sliten just nu och önskar att jag kunde åka iväg på 2 veckors semester. Det skulle vi behöva, jag och min lilla familj. Få vila och hämta energi. Imorgon står vi inför en stora ting och jag hoppas att det leder till en stor förändring i våra liv. Vi får se vart vägen för oss framöver. Jag hoppas stort inför morgondagen. 

Tack för era kommentarer, det  värmer verkligen i hjärtat när ni berättar om hur ni har det och känner. Ska ta och svara på dem nu!


4 kommentarer:

 1. Hej Anna! Nu ber jag verkligen om ursäkt!! Sitter och tittar igenom en flik som heter "skräppost" på min blogg.. en flik som jag aldrig brytt mig om tidigare! Där hittar jag dina, och flera andras tidigare kommetarer på min blogg. Jag hoppas verkligen inte att du tagit det som någon nonchalans från min sida att jag inte har publicerat det... jag har helt enkelt inte sett den. Stort tack för dina kommentar.. så här lite försenat! Varm kram.. och jag hoppas verkligen att du skulle få komma iväg på lite semester av någe slag:)! Var rädd om dig..

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Hoppas att det går bra idag <3 Kram!

  SvaraRadera
 3. Så jobbigt när man känner sådär!! Energi och orkeslös!! Usch. Hoppas verkligen på bra besked nu då för Eran skull!!

  SvaraRadera
 4. spännande, hoppas snart få veta vad er förändring på g handlar om :)

  SvaraRadera