söndag 4 november 2012

Ett större hem nu tack.

Vincent har börjat göra väldigt roliga miner och så här ser han ofta ut när han är glad!
Denna dag har varit en riktigt jobbig dag. En dag då man inte vet vad man ska göra av sig själv och sin lilla familj i ettan. En dag då allt är fel. Sådana dagar tycker jag kan vara viktiga att vända. Vända till något mer positivt. Jag somnade till en timme sedan bestämde vi oss för att åka iväg från hemmet ett tag. Det gjorde oss mer harmoniska och glada. Vi längtar så mycket efter att få ha ett större hem nu. Ett större hem som inspirerar till matlagning, bakning, pyssel osv. Det är så mycket vår lilla etta inte inspirerar till hehe. Men vi härdar! Och jag är väldigt stolt över hur mycket vi klarar. 

Solsidan lyser verkligen upp vår kväll ikväll.

Hur har din helg varit?

4 kommentarer:

 1. Tycker att vi börjar bli trångbodda - men antar att det handlar om en vane sak... Förstår att ni längtar till något större!

  SvaraRadera
 2. Tycker att ni är väldigt starka som klarar av att bo i en etta. Måna styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Hej gumman och tack för alla dina fina kommentarer. Jag är här inne dagligen men har den senaste tiden inte orkat lämna ngn kommentar. Hoppas att ni mår bra? Och så måste jag ju säga att ni är grymma som kämpar på i er etta! Hoppas att ni snart finner ett större boende.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ni får tänka att det viktiga faktiskt är att ni får vara tillsammans, även om jag förstår att det kan vara tungt bitvis. Kramar till dig

  SvaraRadera