tisdag 21 augusti 2012

Har du något bloggtips?


Det är fortsättning på sjukdom här hemma. Vill verkligen inte vara sjuk. Det är så dålig tajmning just nu. Men har insett att jag får acceptera det. Det finns inget annat än att vara hemma och krya på mig. Dagen har gått till att vila, äta, läsa bloggar och sova. Har du en bra blogg du vill tipsa mig om din egen eller någon annans så är det fritt fram. Att läsa bra bloggar är bra sysselsättning när man är sjuk. Snart får jag i alla fall träffa mina hjärtan som har med sig mat och skvallerblaskor till mig. Glimtar av lycka en dag som denna. Tack för att du tittar in!

8 kommentarer:

 1. Hmm, ingen aning... Http://innaj.blogg.se är mysig.. Men kan bero på att vi är i samma vecka med magen och dessutom har tjejer i samma ålder ;) brukar klicka mig vidare från andras kommentarer.. ;)

  SvaraRadera
 2. Krya på dig :)

  jag brukar kika in hos, http://sofiaahlehjelm.blogspot.se/
  &
  http://www.underbaraclaras.com/

  Mvh sophie
  http://florafie.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Så lite så, :)
  Hilma har fått sin ryggsäck från Iob-butiken,
  men även minimango har de olika motiven.

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag är att jag kunnat introducera ull på ett annat sätt för dig/er, mjuk ull är ju det allra allra bästa då det både värmer, kyler och andas, och inte blir kallt när det blir blött som andra material blir, dessutom suger det upp lite av svett/det blöta så barnet inte känns fuktigt alls :D Här i Norge har nästan alla barn ull, gärna i flera lager som tex både underställ och mellanlager under overallen :D Och oh ja, vi vill gärna ha det, typ nu ;D

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Sjukdom verkar nästan alltid komma när det verkligen inte passar in. Krya på er!

  SvaraRadera
 6. Stackare, krya på dig !! <3

  SvaraRadera
 7. Sv: Men VA?! Gud! Jag förbrukade ett par leggings bara, och jag bodde ju typ i mina! Köpte ett par nya på slutet och de har jag kvar, men de är lite större i storleken så var tvungen att köpa ett par som passar nu.. Jag tycker H&Ms mammakläder är toppen, hehe. Vad olika det kan vara ;)

  SvaraRadera