onsdag 29 augusti 2012

Rustad för kyligare dagar


I helgen medan Mikael var och satte upp affischer för sin karateklubb var jag och Vincent på Bromma blocks och införskaffade bra kläder inför hösten/vintern som komma skall. Jag hade egentligen inte tänkte införskaffa något speciellt. På Polarn och Pyret hittade jag härliga ullkläder. Jag har hört så mycket bra av ull, bland annat från denna härliga tjej. Så i helgen slog jag till på ett set i ull som är härligt grönt och som Vincent kommer att kunna ha i både höst och vinter. Jag köpte även fingervantar, en mössa i matchande tyg och ullstrumpor. Väldigt matchande blev det men det gillar denna mamma. 

Har ni börjat införskaffa saker inför hösten till de små?

4 kommentarer:

 1. Ja, tror att det mesta - förutom höst skor, är klart! Ska bara prova vinteroverallen och hoppas hon har växt i den i år... Köpte en didriksson förra året som var på tok för stor...

  SvaraRadera
 2. Vilja kunde ha lite av vårkläderna, men annars har vi rustat inför hösten, men behöver ett par tjockare vantar till och eventuellt lite mer underställ :) Ull är det bästa!! :)
  Så fina kläder du köpte. Härliga färger.
  Kram från Sandra

  SvaraRadera
 3. Superfina kläder! Nja, vi har endel ärvda ytterkläder som Edvin kan ha i höst/vinter, men vi behöver allt shoppa på oss lite kläder vi också ;)

  Sv: Sammandragningar är det inte, för det hade jag med Edvin också och detta känns inte på samma sätt. Nu är det mer som att det hugger i magen, under magen liksom. Med sammandragningarna spände liksom hela magen (iaf för mig).. Hoppas det är som Maria skrev så att det kan gå över snart :) Alvin är jag inte förtjust i, men däremot Melvin (och det är ju väldigt snarlikt, hehe)! Oskar gillar det dock inte...

  SvaraRadera
 4. Jag har köpt i stort sett allt till hösten och nästan allt till vintern. Dock inget ullunderställ ännu, det är väl det enda vi saknar nästan :) Men vet inte riktigt OM det verkligen behövs, hur kallt blir det liksom? I år var det ju inte alls kallt på vintern.. Men ett par ullstrumpor är ju alltid skönt förstås, tårna blir ju alltid lite kyliga.. Tåls att funderas på helt klart :)

  SvaraRadera