onsdag 31 oktober 2012

En längtan om att bli 4Jag har en längtan om att min familj ska växa. Om att få ett syskon till Vincent och bli 4. Det mest fantastiska i livet är familjen. Att få uppleva allt en gång till ser jag fram emot. Att vara gravid med allt vad det innebär, få rå om en nyfödd och se den växa och utvecklas till en egen individ. Det ska bli underbart att få uppleva den resan när tiden är inne . Först och främst ska vi flytta till en större lägenhet. Var sak har sin tid helt enkelt.

Längtar ni efter barn eller syskon?

5 kommentarer:

 1. Nu är jag ju redan gravid men jag längtade jätte mycket efter att bli gravid innan jag blev det. Ville gärna ha ett syskon lagomt till när River skulle bli 2. det passar oss perfekt :)

  SvaraRadera
 2. Hmm, längtar vet jag inte, men jag ser verkligen fram emot att bli 4 nån gång i framtiden. Vi är inte heller där än utan vill vänta och ha lite längre mellan Charlie och lillebror (haha, ja för jag är säker på att det blir en grabb till även om graviditet kanske ligger flera år fram i tiden :P) Men det som sker det sker! Vi behöver också flytta till större först och främst.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är en sån hets bland alla att skaffa barn nummer 2 när barn nummer 1 är 2 år. För mig som är 32 år & just har två barn i den åldersordningen så känner jag personligen varför väntar man inte? Dels hinner man njuta av barn nr 1 & hinner umgås med sin partner & sen är det faktiskt ganska tufft att ha två barn så tätt. Att ha tre-fyra år mellan barnen tror jag inte gör att syskona leker mindre m varandra.

  För oss gällde valet åldern, jag vill inte vara för gammal när jag får barn & dels vill jag ha tre barn. Men när man tittar runt i bloggvärlden verkar de flesta förmedla bilden om hur mysigt det är att få syskon. Men jag tror sanningen är för dom flesta är att det är ganska jobbigt att vänta barn när man har ett litet barn hemma & man samtidigt ska jobba heltid.

  Min uppmaning till dig är att njuta av nuet, du är ung & kommer att ha tid att få många barn. Din son kommer inte att lida för att du inte har ett bebissyskon hemma, snarare tvärtom. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. När jag bara hade Oscar längtade jag vansinnigt efter en till. Även efter William. Nu efter Junie känns det så bra. Det känns färdigt och jag är så otroligt nöjd och glad över mina 3 små barn. En skön känsla när man känner att man är färdig. Något som jag inte känt innan =)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Så kände jag verkligen efter sonen, att jag ville ha ett till barn som skulle göra familjen komplett. När vår dotter föddes så var det verkligen så!

  SvaraRadera