måndag 16 juli 2012

Tacksam för denna fina men energikrävande helg

En kille som verkligen börja veta vad han vill och det är väldigt mycket. Springa har han också börjat med busungen.
 Nu har vi haft semester tillsammans och jag har knappt gått in på internet under dessa dagar. Jag tycker att det varit väldigt skönt att koppla bort sig och vara otillgänglig. Under semestern har vi varit på lantstället i Kumla. Vädret har inte varit det vi önskat men vi han grilla två kvällar precis innan regnet kom. Väldigt god mat!  Man får passa på under uppehållen och när solen tittar fram en sommar som denna. Vi har även fått njuta av lite rosévin och trevligt sällskap i form av min pappa.

Vincent har varit riktigt energikrävande och trotset har börjat dyka upp på allvar dessa dagar. En 15 månaders är inte alltid det lättaste, det börjar jag inse nu. Ena stunden är Vincent hur härlig som helst och vill pussas och andra stunden är han väldigt kinkig, lägger sig eller /och bankar huvudet mot golv och bord i protest när han inte kan få som han vill. Ja det är mycket som händer i hans lilla kropp och knopp helt enkelt. Man får följa med på en otrolig resa som förälder! 

Tack för att ni går in här och tittar fast jag varit frånvarande!


2 kommentarer:

  1. Det är verkligen snabba svängar i den åldern.. Och kan inte komma och påstå att det blir bättre! Men vad skönt att ni haft en skön helg och fått njuta av lite grill och gott sällskap!

    SvaraRadera
  2. Låter härligt med semester och ett litet busfrö! :)
    Passa på att njuta av de små trotsen värre blir det i tonåren! Hehe
    Nä jag förstår precis vad du menar. De kan verkligen testa en så man blir tokig. Tur de är så söta också. Hihi.

    SvaraRadera