söndag 22 juli 2012

Vissa helger blir det inte som man tänkt sig.


 Men ändå kan de bli bra. Inatt spydde Vincent men under dagen har han varit hyfsat pigg. Nu går han på nyponsoppa och vätskeersättning. Idag har vi varit ute och gått till Coop och Annedal. Det har varit skönt ute och Vincent har fått gå runt själv vissa delar av promenaden.  Det är så härligt att se honom gå, han har en förkärlek till det just nu. Allt är så spännande tycker han! Ovan ser ni film på när han går, ni får ursäkta att den är på snedden!:)  Sitta i vagnen däremot börjar bli tråkigare. I veckan som kommer ska jag arbeta 3 dagars vecka sedan semester 4 dagar + helgen. Det ser jag verkligen fram emot!6 kommentarer:

 1. Usch då, hoppas att det var något annat än magsjuka som spökade!
  Haha, känner igen det där med att hellre gå än åka vagn. Har man väl lärt sig gå och springa är det väl supertrist att sitta still antar jag :)

  SvaraRadera
 2. Vad fick du för tips mot huvudvärken? Något som hjälpte? Går ju inte direkt att mörklägga och dra täcket över huvudet (även om man vill) med Emma hemma...

  SvaraRadera
 3. Bläää! Stackarn. Hoppas det snabbt gick över.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att han mår bättre redan!

  SvaraRadera
 5. Stackarn, inte kul! Hoppas att det inte var magsjuka! Vet flera som kräkts en gång och sen haft feber och det har varit någon form av magsjuka. Hoppas att Vincent mår bättre!

  Är ni hemma nåt när du har semester? Kram

  SvaraRadera