lördag 5 maj 2012

Det blir bättre


Utsikt från tunnelbanan när man åker över Tranebergsbron. Älskar utsikten!
 Det har varit lite för mycket de senaste dagarna på flera plan. Har inte haft orken till att skriva här utan jag har försökt ta igen energi och sovit när Vincent sovit. Jag blir glad när jag läser era kommentarer om att ni bryr er och det är värdefullt för mig när ni berättar om hur ni hade det med ert barn när det nyss börjat på förskolan. Tack för det!  Ska försöka svara på era kommentarer så snart jag har möjlighet. 

Igår var vi på återbesök hos en annan doktor och Vincent fick penicillin pga öroninflammationen. Det verkar redan ha gett resultat då Vincent är piggare och gladare. Märkte även igår att Vincent har tre nya tänder som växer upp så snart har han hela nio tänder. Inte konstigt att han har ont när han får allt på en gång. Lilla gubben. Idag ska i alla fall Mikael iväg och umgås med Björn i några timmar. Medan han är borta så tänkte jag göra musli-bars på granola. Resultatet får ni se sedan!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Tackar! Vi försöker att njuta av det lilla miraklet så mycket det bara går.

    Låter som ni haft det lite tufft där hemma med mycket på gång. Skönt att du tagit en paus för lite återhämtning. Det böhövs verkligen ibland.

    SvaraRadera
  2. Mmm, men väldigt försiktigt med gåvagnen!

    SvaraRadera