tisdag 29 maj 2012

Måsten & Val

Min härliga pojke som gapskrattade när pappa blåste bubblor.

Nu har jag arbetat på mottagningen för försörjningsstöd i två veckor. Två veckor som har rusat förbi i mitt liv. Mycket har varit upp och ner och bak och fram. Jag har känt att jag vill göra så mycket men att det finns så mycket måsten. Tänk att vi ofta ser saker som måsten. Tanken på måsten gör mig himla uppstressad och inte harmonisk som jag vill känna mig. Livet har lärt mig en hel del de senaste veckorna och mer och mer har jag kommit till insikt med att det inte finns några måsten. Det finns bara val. Vi väljer hur vi vill leva och när man är en småbarnsmamma och har ett heltidsarbete så behöver man verkligen prioritera. Hur jag kommer att prioritera kommer säkert vara olika i olika perioder men just nu är det främst min familj jag prioriterar .

Kram!

5 kommentarer:

 1. Heej =)
  Hon blir 8 månader den 15e juni. Tiden går sjukt fort!
  Annars är det bara bra. Hinner inte med bloggandet bara =/
  Allt bra med dig,er?
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :) Ja, självklart kommer det bli fantastiskt :)

  Och ja, jag tycker det låter himla sunt av dig att prioritera familjen i en tid som denna. Det är ju trots allt de som är de allra allra närmsta och viktigaste. Hoppas du trivs bra på jobbet!

  SvaraRadera
 3. Så är det alltid, man måste prioritera och utnyttja tiden till saker som ger energi... hoppas inte prioriteringarna kommer innebära att du försvinner helt härifrån... ;)

  SvaraRadera
 4. Så riktigt att prioritera familjen!
  Det gäller att känna efter vad som känns bäst för en själv, men också för familjen.
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Eh...
  Försvann min kommentar tro? :)

  Så riktigt att prioritera det som är viktigast just nu!
  Ha det så bra. Kram

  SvaraRadera