onsdag 2 maj 2012

Läkare utan kunskap & sjuk liten


Vi är nu hemma igen och hos doktorn konstaterades det att Vincent hade öroninflammation igen, denna gång på ena örat. Men han fick inget penicillin. Angående magen ska vi ta prover här hemma för att se om det kan vara någon bakterie i magen. Men mycket till hjälp och råd fick jag inte och han tjatade om att jag kan vända mig till Bvc genom telefon . Tänk att man inte kan få hjälp av en läkare. Nej fy! Jag gick därifrån nära till tårar och en klump i magen. 

 Det kommer bli att vända sig till någon annan läkare i fortsättningen. Man måste faktiskt ha mer kunskap som läkare än så här. På fredag blir det återbesök hos någon annan läkare och då måste vi få penicillin. Min lilla fina kille måste ju bli frisk någon gång!

6 kommentarer:

 1. Hanna, nyligen tvåbarnsmamma2 maj 2012 16:36

  Jättetråkigt att han aldrig blir frisk, min dotter hade över 40 graders feber i tre veckor & hade också bl à öroninflammation & vi fick aldrig heller något antibiotika. Tillslut ilsknade jag till & då fick vi äntligen det. Tyvärr är det så att vid lindrig öroninflammation så är de nya riktlinjerna från läkemedelsverket att man inte ska förskriva antibiotika pga tidigare överförskrivning. Så läkarna gör helt rätt, men tyvärr drabbar det ju oss föräldrar.

  SvaraRadera
 2. Har inte Vincent nyss börjat på dagis. Då brukar alla barn bli sjuka innan dom blir "immuna". Så ge inte upp det blir bättre.

  SvaraRadera
 3. Vilket oerhört oprofessionellt sätt av läkaren! Hatar okunskap och speciellt när de är oprofessionella! Hoppas ni kan få hjälp av en annan läkare så han blir frisk snart!

  Sv: Tack så mycket :) Ja jag hoppas vi kan komma iväg en kväll nästa vecka, det hade varit så mysigt. Dock vet vi inte än om han måste sova borta då också eller inte.. Hoppas inte :)

  SvaraRadera
 4. Det beror säkert på att han började på förskolan nyligen, våran dotter började i januari och var sjuk fram och tillbaka i 2 månader. Men jag vet hur jobbigt det är, man känner sig så hjälplös som Mamma när ens barn har ont. Hoppas att det vänder för er snart! Stor Kram!

  SvaraRadera
 5. Å kommer ihåg förra våren, när Emma nyss börjat på dagis.. Hon var sjuk jämt, Max en dag var hon frisk och sen sjuk igen... Så hopplöst det kändes och hur hjälplös man kände sig som förälder! Men håll ut, det blir bättre, tillslut har de ett immunförsvar! ;)

  SvaraRadera