tisdag 22 maj 2012

Hur hinner man med vardagen?

Nybadad sötnos
En stor livsfråga. Hur hinner man med vardagen när man arbetar och har familj? Just nu känns det som att jag inte hinner med någonting. Jag vill hinna så mycket men tiden glider ur mina händer. Jag går upp på morgonen, jobbar, åker hem, äter och sedan sover. Det är ungefär det jag känner att jag orkar/hinner med i veckan. Men så är ju allting så nytt än så länge och med tiden kommer jag och vi som familj in i det. Hur får ni ihop livspusslet? Jag vill verkligen höra era tips!!


6 kommentarer:

 1. tack! Ja, vi väntar smått, men rätt långt kvar!

  det där med livspussel och vardagsliv är för mig med ett mysterium. Känns verkligen som att man fuskar lite som student för har ju större möjlighet att planera sin vardag..

  Socialkontor alltså, roligt? Spännande? ibland, väligt korta stunder kan jag ångra karriärbytet, men går ganska snabbt över... ;)

  SvaraRadera
 2. Hej på dej!
  Du...man hinner inte! :D
  Det blir ett evigt pusslande, fast det är ju mest i småbarnsåldern. :)
  Jobbar man deltid så funkar det ju lite bättre iaf, men det är mycket som man vill hinna med. Träna, sova, städa, tvätta, umgås med barn, vänner, man...osv
  Det gäller att prioritera. Kanske hinna träna på lunch eller morgonen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår hur du känner! Även fast jag inte börjat att jobba än så är det med lite skräck jag föreställer mig hur det kommer bli. Normalt sett (utan barn) så var jag trött efter jobbet.. kan bara föreställa mig hur det kommer bli sen. Jag skall in och jobba en månad nu i sommar, sen återgår jag till att vara mammaledig ett bra tag till, men det blir ett litet smakprov kanske!
  Hoppas du orkar med allt, som duskriver så är det nog värst i början innan man kommit in i de nya banorna!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det där går i omgångar, ibland känner man att man inte hinner med något och ibland får man tid över. Men det handlar ju om att prioritera det som är viktigt för en själv och ens familj och skära ner på onödiga måsten.

  SvaraRadera
 5. Ja du Anna, jisses vad livet förändras och jag kan tänka mig hur knepigt det är att få ihop det men jag antar att det är vad som kallas vardag :) Fint på sitt sätt också.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Man får försöka prioritera det man tycker är viktigt i vardagen. För mig är det familj och träning och då hinner vi kanske inte ha samma ordning här hemma.

  SvaraRadera