måndag 19 april 2010

En kvällspromenad


Bestämde mig för att göra något åt att jag kände mig nere. En promenad mot Ica blev det. Där handlade jag mig avokado och vattenmelon. Det visade sig vara en bra idé. Melonen smakar faktiskt väldigt gott! Och det var bra att gå ut och få en glimt av kvällssolen och frisk luft. Tänk vad en promenad till Ica kan göra med en.Promenaden gjorde mig gladare och mer harmonisk.

Under min promenad fick jag även detta sms av min älskling " Jag har haft solen hela vintern i ögonen. Du:)."
Man smälter av sånna ord. Min sötis!

2 kommentarer:

  1. men jag hoppas att du förstår varför jag blev förbannad, då du förvrängde det jag skriv, jag har aldrig skrivit att jag inte har en plats hos min familj, då rekomenderar jag dig att läsa det igen.

    och om du läser bak i bloggen så har jag pratat med flera psykologer från den dagen han dog och gick hos en i över ett år, sedan har jag kontakt med flera personer som gått igenom liknande som jag (står också om detta längre mak i bloggen). Jag skriver att jag har kommit långt, men jag att vill komma längre.

    tack för att du bryr dig och att du försöker hjälpa, men anledningen till att jag reagerade var som sagt att du vinklade mina ord, vilket jag inte vill vara med om. jag har skrivit många gånger att vi alla går igenom sorg, men att dom aldrig kan jämföras med varandra och trots att jag är fullt mdveten om att livet prövar oss alla så kan ingen veta om detta är ett straff eller inte.. sedan handlar det mer om känslan jag har. Jag uppskattar stöd och att du bryr dig och läs gärna igenom bloggen om du vill se vad jag har gjrot för att ta mig igenom saker och ting, som tex psykologhjälp mm

    SvaraRadera
  2. Ne ingen sorg eller smärta kan jämföras med varandra.

    SvaraRadera