söndag 18 september 2011

Egen tid
Idag är Mikael iväg och hjälper sina föräldrar. Med sig har han lilla Vincent. De ska vara borta i flera timmar. Det här är första gången jag har egen tid i flera timmar. Första tanken var gud vad skönt det ska bli och andra tanken blev vad ska man göra då? Med en snart 6 månaders bebis har man händerna fulla för det mesta. Men nu sitter jag här och har tid till mig själv. Jag funderar på att fixa naglarna, fila och måla lite lack. Annars är jag lite sliten idag (pga en aktiv morgon med en pigg liten kille och huvudvärk) så jag tänkte nog mest ta det lugnt. Egen tid är ju väldigt viktigt men ändå har det inte blivit mycket av den varan. Jag och Mikael har ju haft barnvakt några gånger men det är skillnad att bara vara själv vilket man också behöver. Vad gör ni när ni har egen tid?


Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka!

  Jag har de senaste veckorna blivit bättre på att ta mig egentid på kvällarna. Just nu får pappan ge kvällsgröten för att C ska vänja sig vid att pappa matar, för det är oftast jag annars. Sen är det för det mesta pappan som ger kvällsbadet. Jag snörar på mig löparskorna och powerwalkar med bra musik i öronen när jag kan, det är den bästa egentiden för mig!

  SvaraRadera
 2. Ja det är ju så viktigt med egentid, så man kan vara en pigg och glad mamma resten av tiden! Jag brukar fixa lite på datorn, ta en extra lång dusch, gå på stan eller läsa en bra bok!

  SvaraRadera
 3. Jag passar ofta på att städa (har städmani), eller så kkar jag massa chips och glor på en film. eller så tillåter jag mig själv att slumra till i soffan.

  SvaraRadera
 4. Egentid behövs jag håller med! De senaste veckorna har jag varit iväg och tränat lite, skönt att åka iväg för sig själv! Annars tycker jag om att ta en lite längre dusch och fräscha till mig lite, raka benen och klippa tånaglarna haha...

  SvaraRadera
 5. Jag har dig på bloglovin, så jag följer dig såklart :)

  När jag har egentid så tar jag en extra lång dusch och sen bara slappar. De är helt underbart att bara få va.

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka. Vad fick dig att ändra dig?

  SvaraRadera
 7. Aha.. jag är sjukt dålig på att ta till vara på min egen tid. Ofta när jag är ensam så måste jag göra nåt..typ shoppa...handla.. städa...fixa naglar... osv.. Men jag försöker vara lite bättre på det när pappan i huset är hemma.. men det är svårt. Jag vill liksom inte missa något när han är hemma! :)

  Ska bli bättre på att be om barnvakt för att göra ABSoLUT ingenting!!

  SvaraRadera