måndag 26 september 2011

Hur jag och Mikael träffades


Jag har aldrig berättat historien om hur jag och Mikael träffades. Det är dax för den nu tänkte jag .Hösten 2009 träffades jag och Mikael på en dejtingsida på internet. Efter någon månad bestämde vi oss för att ses. Jag skulle komma upp till honom någon dag innan nyår men jag bestämde mig att åka upp redan den 27 december. Första gången jag såg honom var på t-centralen. Jag minns att jag såg honom på avstånd och tänkte vad söt han var.

De första dagarna hade både jag och Mikael fullt upp. Jag med avslutandet av en C-uppsats och han var på jobbet. Även om vi bara sågs på kvällstid så var det underbart och jag kände redan då att jag hade hittat hem. Under hans ledighet firade vi vårt första nyår, jag bakade bröd, njöt av varandras sällskap och så bjöd Mikael mig på Zallys. En extra fin restaurang som ligger i gamla stan och det var en väldigt fin kväll. Den 4 januari åkte jag hem, hade redan då stannat över den tiden jag tänkt från början. Jag åkte hem ofrivilligt med ett stort pirr i magen. Dagen efter smsade jag Mikael och frågade om det var vi nu? Han svarade tillbaka ja om du vill?. I efterhand har jag fått höra av Mikael att han typ hoppade av glädje efter det smset. Min kärlek som jag vill dela livet med. Ibland fattar jag inte hur jag kunde ha sån tur att hitta just dig.
Hur träffades du och din kärlek? Och tror du på livslång kärlek?

7 kommentarer:

 1. Va fint :)
  Jag och min kärlek träffades på en stor studentkravall, sen gick vi på bio o när han skjutsade hem mig så kunde vi inte slita oss från varandra =)
  Ja jag tror på livslång kärlek!

  SvaraRadera
 2. Mys :)
  Träffade min sambo via lunarstorm, imorrn firar vi 9år tillsammans & 1 dec är vårat första barn beräknat <3 / Carina

  SvaraRadera
 3. å så fint! jag och min man träffades också via en dejtingsajt :)

  SvaraRadera
 4. Åh så fint :) Jag tror definitivt på livslång kärlek! Jag och Oskar träffades på gymnasiet :)

  SvaraRadera
 5. men gud va ja känner igen honom..
  asså jätte mkt!

  gått i farsta? bott i rågsved?

  SvaraRadera
 6. så konstigt. min man känner igen honom med..
  måste klura.. :P

  SvaraRadera