söndag 25 september 2011

En skön söndag


Nu på morgonen har jag och Vincent haft läs och sångstund. Det var riktigt mysigt att börja dagen på det viset. Lugnt och rofyllt! Det kommer vi att göra fler gånger.

Igår var vi och träffade en hel del släkt hos min bror som fyllde år. Mycket god mat var det! Bland annat en röra som var gudomligt god som bara måste testas här hemma. Vi hade en trevlig dag och på kvällen åkte vi hem igen till Stockholm. Idag ska vi nämligen på kalas igen och vi ska fira min svärfar och svägerska. Först ska vi dock göra lite ärenden och luncha på Liljeholmens galleria.

Förresten ni har väl inte missat humorprogrammet Partaj? Idag börjar även Gustavsson tre trappor. Söndagar kan inte avslutas på ett bättre sätt än att få krypa in under en filt med sin älskling och bara skratta hejvilt hihi. Det är lycka för mig!

3 kommentarer:

  1. Jo, visst är det så. Jag har full förståelse för att par separerar av olika anledningar. Det händer ju hela tiden och behöver inte vara något fel utan snarare tvärtom många gånger. Det jag har svårt att förstå är just hur man kan glömma bort barnen mitt upp i allt… Hänger du med? :D
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åhnej, jag missade Gustavsson tre trappor!! Typiskt.. Var det bra?

    SvaraRadera