måndag 19 september 2011

Tid för lek


Pianot som ni ser är från BR och det är en favorit här hemma.

Att följa sitt barns fotsteg innebär för mig mycket tid för lek. Det är som att få uppleva att vara barn igen och det är en härlig tid. Den senaste tiden har Vincent börjat att leka på riktigt. Han förflyttar saker mellan händerna,studerar allt noggrant. Han rullar runt och ålar sig lite fram för att få tag i sina leksaker. Han slår och skakar på leksakerna.Det är så mycket som har hänt i denna lekutveckling den senaste tiden. Han blir mer och mer en liten pojke. Och åh vad jag älskar denna pojke!

Jag har börjat fundera på lite framtida julklappar till Vincent, vad planerar ni att köpa till era bebisar/barn? Kanske är jag lite tidig med det hehe!

2 kommentarer:

 1. Det är jämt jättesvårt med presenter och julklappar tycker jag. Min W fyller år den 22a nov. Tror det blir lite "bilar" kläder och smått till honom.
  I julklapp ska killarna få ett Pippi dockhus med figurer. Och lita annat bra och ha saker. Man vill ju ge dem så mycket, tyvärr räcker ju inte pengarna så långt.

  Hoppas att du har en fin dag!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Du får gärna tipsa vad man köper till en tre månader bebis, för jag har ingen aning vad vi skulle kunna köpa till Vega i julklapp!

  SvaraRadera