fredag 23 september 2011

För sex månader sedan

Hade den finaste lilla killen i världen nyss kommit till oss. Vid den här tiden för sex månader sedan var vi inne på bb-hotellrummet och hade endast ögonen på dig. Du har förändrats från att vara en nyfödd till en liten kille. Det är en otrolig resa vi fått vara med om med dig. Du har öppnat våra hjärtan totalt. För vi har hur mycket kärlek som helst att ge. Jag älskar att pussa på dig, busa med dig, kramas med dig se dina skratt och se din utveckling.



Vincent var vid 5 månaders kontrollen 69 cm lång och 8395 gram och nu kanske han är uppe i 9kg. Vincent är en kille som är väldigt glad och social, kramgo,nyfiken och busig. Han har storlek 74 i kläder och har haft det i någon månad. Vincent gillar att äta och hans favorit är nog att tugga kläder hehe, förutom det gillar han köttfärsås och spagetti och fruktpuréer går alltid hem. Vincent gillar även när mamma och pappa busar, att bada, dra i mammas hår och att åka vagn. Vincent kan åla sig fram lite, rulla runt och sitta. Vincent har även börjat att jollra nyanserat och han kan säga nananana, mamamama bla.

6 kommentarer:

  1. Oj så stor han blivit, fina killen! Vad roligt att läsa mer om honom! Vad duktig han är som kan både åla och prata, det kan inte Edvin än hihi :)

    SvaraRadera
  2. Ååh, så stor han blivit!!! Fina, fina lilla Vincent :D

    SvaraRadera
  3. Hihi sötnos! Tiden går så fort!

    Här vände dagen vid någon gång vid 13 tiden. Så nu är jag bara lycklig ist för gråtfärdig =)
    Kramar!

    SvaraRadera