fredag 11 juni 2010

Mitt liv är fyllt med tacksamhet

Jag vet att jag skrev att jag tog examen förut, jag gjorde det men hade en komplettering kvar som jag har suttit med nu hela veckan. Nyss blev jag klar med den.Jag är så stolt över mig själv att jag har klarat av att genomgå denna utbildning! Klarat alla motgångar och all hopplöshet när det dök upp omtenta efter omtenta. För ett år sedan hade jag 4 omtentor och denna kompletteringsuppgift jag gjort klart nu. På nåt sätt började jag tro på mig själv och ta ett steg i taget, en tenta i taget. Det är viktigt att finna sitt konstruktiva sätt att hantera livets motgångar på.

"En resa på 1000 mil börjar med ett steg".


Är tacksam för den resa jag genomgått under dessa år på min utbildning, skulle aldrig vilja ha de dagarna ogjorda. De har gjort mig till den jag är idag och gett mig en utbildning som ger mig kunskap och möjlighet att arbeta med det jag brinner för.Om några timmar får jag och älsklingen semester tillsammans. Ikväll kommer vi nog mest sitta och mysa framför någon film och njuta av att vi får vara lediga.

Ha det skönt ikväll, se bortom det negativa med regnet och tänk att det är otroligt mysigt att se på en film när det är sånt här vädret / Anna

3 kommentarer:

 1. Jag tittar också på det för att få mer förståelse till unga mammor men en del av dem borde inte skaffat barn vid så ung ålder som 16-17, tyvärr slutar det ju oftast med att socialen tar de här barnen ifrån mammorna. Det tycker jag inte rätt mot barnet.
  Men givetvis finns det unga mammor som klarar det hur bra som helst, även i "Unga mödrar" och det är de här mammorna jag egentligen tycker om att följa.
  Jag är en sucker for happy endings...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ne det är aldrig rätt mot ett barn att få en dålig uppväxtmiljö oavsett ålder på föräldrarna. Jo det är nog det jag gillar med, de som klarar av det även om det är svårt.

  Ha en trevlig helg du med!

  SvaraRadera
 3. Det blev en riktigt mysig kväll =) Hoppas eran helg blir riktigt fin =)

  SvaraRadera