onsdag 30 juni 2010

Icke fullkomlig

Skrev igår att jag var stolt. Denna stolthet byttes till en enorm träningsvärk och feber idag. Har legat däckad i soffan den största delen av dagen. Det blev lite för mycket igår och som tur var sa kroppen till så att jag kunde börja lyssna på kroppen. Jag brukar vara duktig på det men jag är inte fullkomlig och glömmer det ibland.

Längtar tills Mikael kommer hem, han är och fixar pass just nu till vår resa till Rhodos. Tänk att det snart bär av, imorgon är det en månad kvar! Orkar inte laga någon matikväll så han köper hem en sallad till mig. Vi pratade i telefon för en stund sedan och han var också sliten sedan igår. Det blir en väldigt lugn kväll för oss och kanske blir det att se någon film.

På måndag börjar mitt hemtjänstvikariat på riktigt. Det som motiverar mig är vår resa till Rhodos och pengar såklart. Man får tänka på det när det känns tungt! Här är en bild på vårt hotell:

2 kommentarer:

  1. gud vad härligt med solsemester och vila :)

    svar: jo, jag är satt på lite gödning nu av min sambo... ;)skämt åtsido, jag måste väl blir bättre på att ta det lugnt, även om jag mår väldigt bra av att vara ute och gå också. får hitta en slags balans bara :)

    SvaraRadera
  2. Ja det är otroligt välbehövligt:)
    Man ska fortsätta med saker man mår bra av. Du kan ju ha picknic medans du går;)

    SvaraRadera