söndag 3 juni 2012

Jag lever mitt liv.


Förra helgen var det riktig sommarvärme och det var riktigt härligt. Denna helg har det varit helt förbytt. Väldigt trist när det enda man vill är att ha sol, men det är absolut mysigt att titta på film i regnet. Men nu längtar jag till picknick, jordgubbar, bigarråer, sand mellan tårna, en badande Vincent, grillkvällar och annat mys. Förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän vi är där igen. Åh jag känner på mig att detta kommer bli en riktigt fin sommar. Jag och mina killar. Finns inget bättre än det! Jag älskar mitt liv, ett liv jag valt och väljer.

Vad ska ni hitta på i sommar? Kanske göra något med barnen, vad hittar ni på då? Alltid kul att få tips!

5 kommentarer:

 1. Eftersom jag fortfarande pluggar passar jag på att vara mammaledig i sommar! Så Emma och jag blir hemma i drygt 2 månader, planen är lekparken, stranden, Skansen, vänner, 8 dagar i Nice, 10 på västkusten... Och en del på värmdö och vätö... Känns som man kommer behöva semester efter semestern!
  Visst längtar man efter sommaren nu!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att känna så! Underbart!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, jag vill också ha sol igen! Nu. Usch vilket trist väder. Förhoppningsvis vänder det snart!

  Hela juli ska jag jobba men annars blir det mycket picknickmys, bad och grill :)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst längtar man efter sol och värme! Detta väder är så trist... :(

  SvaraRadera
 5. Eftersom jag är mammaledig hela sommaren så har T passat på att tagit semester/pappadagar i hela 8 veckor. Så vi ska mysa järnet.
  Vi har inte planerat jättemycket, men vi ska iaf åka till astrid lindgrens värd. Och så kanske det blir en tur till öland =)

  SvaraRadera