onsdag 4 januari 2012

Busiga pojken

Vincent har börjat bli väldigt snabb att ta sig mellan olika möbler.
Alltid samma sak. Precis när man håller på att "bryta ihop" och känner att man inte orkar mycket mer som förälder så somnar barnet. Vad fantastiskt det där funkar! Vincent somnade precis efter att ha varit på alla ställen där han inte får, varit på alla sladdar hela tiden osv . När han väl somnat så saknar jag honom ändå fast han varit så jobbig. Tänk att han ska vara på allt han inte får trots alla fina julklappar hehe. Ja han börjar redan testa mamma vad han får och vad han inte får. Det är nog roligaste sysslan enligt buspojken just nu! Nu har i alla fall mamman lite tid för att maila och kanske fixa lite här hemma.

Igår var det en tjej som kommenterade och ville gärna veta mer om hur vi bor i en etta och hur man löser det på olika sätt. Jag tänkte knopa ihop det under dagen tror jag. Håll utkik!

4 kommentarer:

  1. Hehe..så söt han är! Å ja.. man känner igen det där vid nattningen.

    Att dom inte bara ger upp å somnar på en gång. Nej.. det ska bökas å stökas länge och väl tills mamma och ev pappa får ett nervsammanbrott.

    Sen ligger dom helt plötsligt där som små änglar!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ååå, kul och se hur ni bor. :)

    SvaraRadera
  3. Min kväll har inte heller varit så rolig med trotsande barn men det är precis som du skriver. När de väl somnat saknar man dem istället...

    SvaraRadera
  4. Sv; Jadå, bara hon får titta på Babblarna så =)

    SvaraRadera