fredag 20 januari 2012

Fredagskänslan

För första gången på riktigt länge så infinner sig Fredagskänslan här i vårt bohag i Bromma.  Och det är så himla skönt att känna den känslan. Idag är en riktigt bra dag. Och Vincent är på toppenhumör vilket får mig att känna mig extra lycklig i hjärtat! Igår var vi med Saichon och Alice på öppna förskolan och det var trevligt, dock var det inte så mycket folk där.  Vincent och Alice röjde i miniköket och jag längtar så tills vi bor större och kan köpa ett litet kök åt honom där han kan röja, pyssla och laga mat. Apropå mat så ska vi laga en extra god middag ikväll. Vi ska göra focaccia bröd, basilika och tomat sallad med en köttbit. Italienskt står på menyn denna Fredag alltså! 

Vad gör du denna Fredag? Kanske ska du också laga något riktigt gott?

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt med öppna förskolan och vilken god middag =) Själv ska jag ut på äventyr med familjen =) Kika gärna in på min matblogg och tävla om skålar från Ib Laursen =)

  SvaraRadera
 2. Sv; Nej, för vi vet att vi aldrig kommer få en hund som Bella. Hon var verkligen speciell. De flesta hundägar säger säkert så. Men bella var verkligen som en människa och gjorde precis som man sa. Tom om jag bad henne gå och bajsa så gjorde hon det. Och nu känner vi att vi har Vega, och vill inte binda oss om vi nu skall på sommarsemester och så med henne. Så nej, det blir ingen mer hund på ett bra tag.

  SvaraRadera
 3. Anders vill vara med och tävla
  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera