torsdag 26 januari 2012

För din egentid

Jag har sedan en månad använt Kérastases schampo nutri-thermique och deras hårolja elixir. Innan hade jag väldigt torrt, frissigt och glanslöst hår. Schampot har verkligen fixat mitt torra hår till ett mer normalt. Oljan är min favorit och den är verkligen som godis för håret. Mitt hår har verkligen blivit underbart glansigt och mjukt av den. Den gör verkligen underverk! Man kan ha den som leave in efter duschen men jag brukar ha den i topparna innan jag fönar. Produkterna är dyra men de är dryga och håller länge. Som ni ser har jag inte använt mycket av oljan under en månad. Jag älskar verkligen dessa produkter och framförallt har jag ett hår som mår toppen och glänser mer än någonsin! Stort tips från mig denna eftermiddag! Passar både mammor och pappor såklart, det beror på hårlängden hihi.

Har du använt hårolja någon gång?

2 kommentarer:

  1. Nej jag har aldrig testat, men det kanske kan vara något!

    Tack för din fina kommentar. Det är skönt att läsa att det går att ta sig igenom det, även fast det just nu känns väldigt kämpigt och motigt. Men jag har ju bara käkat medicin i drygt två veckor så det kanske är för tidigt att dra slutsattser. Men som du skriver, även fast folk försöker att förstå så är det inte så lätt...det är inte bara att bli glad utan det är verkligen på ett djupare plan.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Men hur visste du att det var fel medicin för dig? Och vilken sort åt du? Tusen tack att du delar med dig, det stärker. Kram

    SvaraRadera