onsdag 13 april 2011

Det gäller att hitta sina knep

God middag!

För varje dag som går så kommer jag in i föräldrarollen allt mer. Man prövar sig fram och tillslut finner man något som verkligen fungerar bra just i sin familj och med sitt barn. Vi har nu fått tre underbara nätter i rad. Vincent har sovit i drygt 5 timmar i sträck dessa nätter. Knepet för oss har varit att vi håller honom vaken mellan ca 20.00-23.00 . Vid 22 tiden sätter vi på pyjamas. Vid 23 tiden får han äta sista gången innan han ska sova. Sedan har han sovit mellan ca 23.00 till 4.00. Sedan vaknar han för att äta vid 7.00. Väldigt skönt! Sedan några dagar har jag funderat på om ni saknar att läsa om något i min blogg. Man snöar lätt in på att prata om sitt hjärta hela tiden när allt är nytt. Kommentera gärna om du vill läsa om något annat, kanske något jag skrev om förut, matlagning kanske?

Vincent 3 veckor gammal idag. Här invigar han nya sparkdräkten, väldigt fin är den tycker jag!

Intresset för tävlingen om amningsbehå som du hittar HÄR har inte varit så stort ännu så därför så förlänger jag den till 25 april

4 kommentarer:

 1. Ja du man landar verkligen bara mer och mer för varje dag som går :) Och man finner knep och man skapar sig rutiner, det är så skönt när man har börjat känna sin bebis och kan signalerna!

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där, jag försöker verkligen skriva om annat än ciara fast samtidigt så kretsar hela mina dagar kring henne :) Så det är svårt att tänka på annat.
  Ja jag ska vara i Sverige hela sommaren och flänga runt lite. :) Har ju inget eget hem och det är svårt att skaffa det också för när man är hemma vill man ju hälsa på alla, och våra alla bor ju så utspridda. Men största delen kommer vi spendera i värmland hos j`s familj och sen tre veckor i luleå. Lite gävle, lite sthlm och göteborg på det. Blir nog en roadtrip med familjen och visa upp våran skatt :) Tur att vi har en bil i sverige iaf att bo i :D Snurriga familjen skulle jag vilja säga. :)

  SvaraRadera
 3. så söt han är din lilla kille :) Jag hade gärnat kommit på mammabloggträfen men jag har ju några mil till stockholm så jag vet inte om jag får ihop det i sommar.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är kul att läsa om livet med bebis, är ju det när man är uppe i det själv:)
  Superfin sparkdräkt! Pippistyle :)

  SvaraRadera