lördag 16 april 2011

En lugn dag


God eftermiddag!

Gårdagen gick väldigt bra. Det var jätteskönt att ha något speciellt att göra första dagen jag var själv med Vincent. Föräldraträffen var lyckad och jag tror att vi kommer att träffas innan nästa träff på bcv. Kanske för en fika eller en promenad. Vi får se, roligt vore det i alla fall! Mammorna och papporna som var med på föräldraträffen igår har jag inte träffat tidigare under graviditeten utan det var första gången igår. Efter träffen blev det att väga och mäta Vincent. Han närmar sig nu 5kg! Hans vikt är 4835 gram och han är nästan 57 cm lång. Han har gått upp 400 gram på en vecka. Min stora kille! Snart växer han väl ut storlek 56 hehe.

Idag har vi slappat och myst alla tre i sängen. Man behöver verkligen lägga sig och slappna av ibland! Dagen kommer nog bli ganska lugn, kanske vi tar en fin vårpromenad lite senare. Det är ju så underbart fint ute!

Hoppas ni får en fin dag !

4 kommentarer:

 1. Ja det önskar jag med, men jag blir smått bättre för varje dag men jag är ivrig och vill kunna gå NU helst igår ;)

  SvaraRadera
 2. Så härligt att föräldraträffen blev lyckad! :D Stora killen, visst är det härligt att de växer samtidigt som man vill ha dem små? Så känner jag iaf, snart är de ju redan stora grabbar.. :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du gillade föräldraträffen!

  SvaraRadera
 4. Nä men så söt han är. Jag tror faktiskt inte jag sagt grattis så...

  GRATTIS till lillkillen!

  SvaraRadera