tisdag 12 april 2011

Bloggträff

Hej!
Den 1 februari skrev jag ett inlägg om att ha en bloggträff i sommar för nyblivna mammor med bebisar. Inlägget finner man HÄR. Jag fick då respons från ett antal mammor som var intresserade. Våren är nu här och sommaren närmar sig. Jag undrar om det fortfarande finns intresse för en bloggträff? Kanske finns det även nya intresserade? Jag tycker att det vore väldigt roligt om detta skulle bli av!

15 kommentarer:

 1. Hade jag bott i närheten hade jag varit på direkt!! nu blir det ju ett litet projekt att ta sig till Sthlm.. men det tåls att tänka på då jag ju har lillebror som bor där! :)jag får väl helt enkelt vänta in ett datum å se om det kanske kan funka. Vi har ju även en flytt till hus här i vår att tänka på! Men som sagt.. jag ska hålla utkik om det är så att intresset finns!

  kram

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart söt liten Vincent!!!
  Grattis grattis!
  Hoppas att du njuter av underbara bebistiden, innan du vet ordet av det så är han ettåring och går. Jag fattar inte var bebistiden med Keila tog vägen!?
  Stor Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Danni: Tack!:) Man får ta vara på varje dag:). Tyvärr fungerar det inte att kommentera i din blogg. Hoppas det är bra med dig! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Åh jag hade så gärna kommit, men det är så långt! Dumt!

  SvaraRadera
 5. jag är intresserad, låter som en rolig idé! jag får ju inte bebis förrän slutet av maj visserligen så det beror ju på när ni tänkt ha träffen. bor i sthlm så det passar ju bra geografiskt :)

  SvaraRadera
 6. Nemen vad söt! Hur gammal är han? =)

  Min lillknodd blev 2 måndader igår, det är sanslöst hur fort tiden går!

  SvaraRadera
 7. Sv: Härligt med rea tycker jag, då får man shoppa lite smått fast man egentligen inte har råd :P

  Bloggträff låter kul! Synd att jag bor lite långt från Stlm :/

  SvaraRadera
 8. Lilla sötnosen!

  Svar: Jag är absolut intresserad fortfarande :D Tycker vi kan dra ihop både Bloggträff typ picknick och fikor. Är väldigt taggad ;)

  SvaraRadera
 9. jag bor på ekerö, "halvvischan" :)

  SvaraRadera
 10. Hej vännen! Nu har jag gjort ett tidsinställt inlägg där jag är med i tävlingen om BH:n och där jag påminner om träffen i sommar :) Länkar dig sen när inlägget har kommit upp.

  Hoppas att ni mår bäst! Massa kramar från oss!

  SvaraRadera
 11. Åh, bloggträffen. Jag är fortfarande intresserad, men vi får se lite hur det funkar längre fram. Vill helst inte behöva ta tåget utan tänkte isåfall att jag och Oskar skulle ta och stanna där ett par dagar och hitta på något mer än bara bloggträffen när man ändå åker ända dit. Så vi får se lite hur det ser ut med ekonomin och Oskars jobb eftersom han inte har någon (betald)semester i år..

  Jag vet inte när kalaset blir än, men jag kan ta reda på det :D Kram!

  SvaraRadera
 12. Jag kommer jätte gärna på träffen förutsatt att datumet funkar ;) Bra initiativ!

  SvaraRadera
 13. Hade varit jätte trevligt med en bloggträff men jag bor i Göteborg så det bli lite långt att åka ;)

  SvaraRadera
 14. Hallå!
  Jag är fortfarande intresserad, absolut! :)

  SvaraRadera
 15. Bloggträffen hade ju varit superskoj! Beror helt på när det är, är ju en bit att åka :)

  Kram!

  SvaraRadera