torsdag 14 april 2011

Restaurangbesök

God kväll!
Igår så hade jag och Mikael varit föräldrar i 3 veckor. Igår kände vi att det var dags för att ha några timmar bara för oss, bara vara Anna och Mikael.Mikaels föräldrar kom över och passade Vincent medans vi var på en Japansk restaurang.

Vi åt Sukiyaki och drack ett glas vitt vin. Underbart var det att få egen tid och bara prata om oss och försöka smälta allt vi upplevt de senaste veckorna som förändrat våra liv totalt. Ett liv med en ny roll samtidigt som man har de gamla kvar. Man är mamma,sambo och Anna samtidigt vilket gör det lite förvirrat ibland. Men så småningom kommer man att hitta hem i sina olika roller.

Hoppas ni får en skön kväll! Imorgon väntar föräldraträff för mig och Vincent vilket ska bli trevligt!

4 kommentarer:

 1. ja det är verkligen vitkigt med egentid! det är svårt att inte ALLTID vara mamma tycker jag, men det är nog mest för att man är mammaledig jag tror man är inne i bebisbubblan heela dagarna då. blir nog annorlunda när man börjar jobba igen. Då kommer man nog ha lättare att hitta "sig själv" i allt det nya! :)
  Det är omvälvande men ack underbart!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med en middag för två! På lördag ska vi iväg, ska bli jättemysigt :)

  SvaraRadera
 3. Svar: Mja, försöker göra dagarna så fina som möjligt här, vill verkligen inte börja bli otålig redan. Känner att det börjar bli tungt och tufft nu, men det kan ju faktiskt vara så långt som tre veckor kvar... En vecka kvar till BF i alla fall, försöker härda ut tills dess innan jag börjar gnälla ;)

  Vad härligt med en kväll för bara er! Klart att man behöver det också, och det är väl perfekt om man har farmor och farfar som kan passa liten under tiden :)
  Trevlig fredag! Kram

  SvaraRadera