tisdag 26 april 2011

Kläder för en hot mama!

God kväll!
Vincent har varit riktigt gnällig idag, inte skrikit bara gnällt. Jag tror att han har haft lite feber. Vår termometer är inte helt pålitlig eftersom man måste lägga till en grad. Ja i alla fall har han väl inte mått helt bra. Därav bestämde jag mig för att gå ner till Bromma blocks för att få i mig något att äta och få Vincent att sova. Efter den bakade potatisen så kollade jag lite i affärer och jag fick ju en del pengar när jag fyllde år så idag har jag införskaffat lite nya kläder som ni ser ovan. Så skönt att införskaffa nya kläder som nybliven mamma. Att känna sig vacker är viktigt!

Kofta 199:- på rea,linne/tunika 199:-, båda är från MQ.

Tänk att det fina vädret fortsätter.

4 kommentarer:

 1. Ja det känns skönt man behöver det när saker och ting inte riktigt blev som vi hade tänkt oss =)

  SvaraRadera
 2. Ja det är verkligen viktigt! Jag shoppade med lite nya kläder på Bromma Blocks i helgen. Man känner sig så fräsch!

  Tack för tipset!
  Siri reagerade inte alls lika starkt på att duscha. Vi satt henne i sin badbalja och duschade henne. Inget gnäll alls i början. Lite, lite gnäll i slutet men det gick över på ett kick när hon blev inlindad i sin handduk. :D

  SvaraRadera
 3. Fina kläder! Ja det passar bra vid 14-15tiden på lördag ;) Ska vi mötas upp i stan någonstans eller kommer du hem till oss och så tar vi en promenad in tillsammans?

  SvaraRadera
 4. Jätte fina kläder :D

  Klart att vi möts någonstans och så promenerar vi tillsammans. Vi kan ju ha lite koll på vad det kan tänkas bli för väder också. Picknic känns inte jätte skoj om det här gråa håller i sig.

  Vi kan väl höras mer i kväll?

  KRAM!

  SvaraRadera