tisdag 19 april 2011

Solmössa


Det har varit så himla vackert och varmt de senaste dagarna. Man får verkligen njuta och passa på att vara ute. Det blev en tur till Alviks strand igen. Där satt jag och åt lite lunch med färskpressad apelsinjuice man pressade själv i en apparat i affären. Nu har vi varit hemma någon timme och ska snart ner till Bromma Blocks. Eftersom det är så varmt och soligt så ska jag köpa en solmössa till Vincent. Mitt lilla hjärta måste ju skyddas. Sedan möter vi Mikael för att handla mat på Coop inför påsken. En trevlig dag har det här varit!

6 kommentarer:

 1. Åh, gott med färskpressad juice! Vilken lyx :D

  Ja, lördag blir kanon. Har hört talas om gröna grodan, men aldrig varit där så dit kan vi absolut gå! Ska bli kul att träffas :D

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det ser ut :)

  Vad säger du om att ses på torsdagen? Är det fint väder kanske vi kan ta en promenad någonstans och äta en glass, dricka en kaffe? You name it :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hej! Hoppas allt är bra med er, var ett tag sen jag kommenterade men brukar kika in då och då:) Han var hemma de där två första veckorna, sen ska han vara hemma i december och på våren där då jag börjar plugga igen :) men nu jobbar han... Dock har han underbara tider och jobbar oftast 15 eller 16-21 :) Ska din killes pappa vara hemma nåt? Ha de gött!

  SvaraRadera
 4. Jag går på Liljeholmens BVC :) Äter inte glass?! Är du tokig kvinna ;)

  SvaraRadera
 5. Kläderna är köpta på Lindex! ;) Fast i september förra året, så inte säkert de finns nu.. :/ Jag gillar de jättemycket :D Ja det ska det absolut! :D

  SvaraRadera
 6. Hej,
  såg att du kanske ska ha en bloggträff med bebisarna. Har själv inte fått min ännu - men snart så... så beroende på när den är - är jag intresserad.

  ha en fortsatt trevlig dag!

  SvaraRadera