onsdag 15 februari 2012

Förskoledjungeln

Det här med förskola närmar sig i vår familj och säkert hos en del av er som läser också kan jag tänka mig. Tänk att våra barn är snart så stora att de ska vara på förskolan om dagarna. Det är en konstig känsla att min bebis inte är en bebis längre. Plats har vi inte fått ännu, det är rätt svårt i Stockholm. Men jag hoppas på att vi får det i vår i alla fall. Det bästa vore om vi får i mars men det är tveksamt. Jag har nu den senaste tiden funderat kring vad Vincent behöver ha för kläder till förskolan och det är en hel del har det visat sig. Har bland annat kollat in Polarn och pyrets checklista. Men har även kollat in lite bloggar och annat. Det är en hel djungel om vad man behöver. Det är så nytt det här så jag känner mig lite vilse.

Har du något tips för vad som är bra att ha? Dela gärna med dig ! Vore bra att ha lite tips att gå på så att vi kanske kan önska oss lite när Vincent fyller 1år.

2 kommentarer:

  1. Det är nog lite beroende på vart du bor, ullsockar skulle då vi aldrig behöva...inte heller gummistövlar så här mitt i vintern. Min rekommendation är att köpa efter hand, efter säsong. Kläder har vi lekvänliga, praktisk, baskläder. Och fleece (hur det nu stavas) tröja verkar dock nästan vara obligatoriskt. Annars det vanliga som man har hemma, fast lite mer så man kan ha lite extra där.

    SvaraRadera
  2. Ja de sista veckorna har jag verkligen blivit stor :)

    Kan tänka att det är blandade känslor inför en dagisstart men det är ju ett steg som alla tar. Hoppas ni får plats på ett bra ställe!

    Ha en fin fin dag :)

    SvaraRadera