tisdag 7 februari 2012

Två kommande födelsedagar

Bilden blev lite konstig men jag bjuder på den!
Tänk att det är 1,5 månad tills vi ska fira att Vincent varit hos oss i 1 år. Är inte det sjukt? På ett sätt känns det som att det var igår vi var helt omtumlade och lyckliga på bb. Jag har börjat planera lite och jag har några klara tankar kring  hur jag vill ha själva kalaset men mycket har jag framför mig att planera också. En sak som jag har i tankarna nu att vi ska införskaffa är en födelsedagsflagga! Jag har även lite funderingar på vad vi ska önska oss till Vincent och vad vi ska hitta på att köpa som 1 års present. Ni kanske har något tips?  Förövrigt så ska jag bli firad samtidigt eftersom jag och Vincent fyller år med 3 dagars mellanrum(Jag den 20 mars och han 23 mars). Jag blir hela 25 år! Det blir alltså två födelsedagar på en dag, smidigast så tycker vi. Ser verkligen fram emot det! 


Har ni tips angående födelsedagar eller presenter så ös på!

4 kommentarer:

  1. Vad lika ni är :)

    SvaraRadera
  2. Kul med ettårsdagars ju!!! :)
    Ja det är helt sjukt hur fort tiden går, oj oj oj min äldsta fyller ju snart 19 år ju!!! Å jag är 25... Typ! ;)

    Hoppas att ni får en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hihi vad kul att fylla år så tätt. Tänk om han hade kommit på din födelsedag =)
    Vi ska med ha kalas här. Oscar fyller 5 på lördag. Dock får vi skjuta kalaset till helgen efter eftersom vattkopporna härjar.
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vi ska också slå ihop födelsedagarna och fira mig, Oskar och Edvin på samma gång. Det blir lättast så tycker vi, men fokus kommer såklart va på Edvin :)
    Vi har köpt en leksaksspis, kastruller och olika köksredskap till honom (men det kanske ni inte får plats med i er lägenhet..) Sen har vi även köpt en babycykel (http://www.harald-nyborg.se/p4711/trehjuling-babycykel-svart) och ska köpa en hjälm också ;) Jag är mycket för att hellre ge något större och lite dyrare än flera "billigare" grejer, men alla är vi olika! :D

    SvaraRadera