tisdag 1 februari 2011

Bloggträff i sommar?

De senaste dagarna har jag gått och tänkt på att det vore väldigt roligt om man kunde fixa en bloggträff i sommar för oss som får barn i vår och som är nyblivna mammor nu. Det skulle vara toppen om man sågs här i Stockholm eftersom det är en bra mittpunkt,då det inte blir alltför långt för alla att åka. Jag skulle gärna anordna och fixa kring detta om det finns intresserade.

Är du intresserad av att träffa mig och andra nyblivna mammor i sommar?

9 kommentarer:

 1. Vilken rolig idé. :) Förena minisemester med blogg och bebissnack. :)

  SvaraRadera
 2. Den tanken har slagit mig också och det vore verkligen jätte roligt :) Jag är helt klart med!

  SvaraRadera
 3. Jag är på, som du redan vet! :) Låter super att ha det i stockholm också :) Hoppas det blir av nu då ;) Jag kan blogga ett inlägg om det o länka till dig så vi sprider runt detta ;)

  SvaraRadera
 4. Superrolig idé!! Det är ju en bra bit från Oslo, men det är absolut värt att se närmarepå :D Kramar

  SvaraRadera
 5. Vilken bra idé, låter superskoj! Är ju svårt att säga så hr långt i förväg eftersom det är en bit till Sthlm, men intresse finns det absolut :)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 6. Jag är väldigt intresserad :) Bor i Järfälla sedan 1,5 år och känner inte så många i Stockholmsområdet än. Vore superkul att få träffa fler mammor :) Jag har ju inte så långt att åka, så jag träffas gärna fler gånger :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det låter roligt :) Fast jag vet inte vart jag befinner mig då, men är jag i närheten så kommer jag gärna :)
  Tack också för din kommentar! :) Och va skönt att du också börjar få nattsömn härligt :)

  SvaraRadera