torsdag 21 juli 2011

En mulen morgon


God morgon!Igår åt vi dem goda musslorna och jag tänkte dela med mig till er hur jag gjorde.


Först fräste jag lök och vitlök i smör och sedan hällde jag i några dl vin. Efter det avslutade jag med att hälla i musslorna. Jag använde även saffran denna gång. Detta ska sedan koka ca 5 min.(Innan man börjar tillaga musslorna är det viktigt att kolla att musslorna lever och då ska man se till att de är stängda och är dem inte det så ska man knacka på dem och stänger sig dem inte är dem döda. Man ska även se till att skalet ser bra ut).

Idag ska jag möta upp Maria och hennes Benjamin vid tunnelbanan så ska vi gemensamt gå till Catrin som ska bjuda på fika. Det är verkligen kul att jag börjat lära känna er!

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket!
    Du kan maila mig på enzalle@hotmail.com

    Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Haha, ja samma här. Förra hösten var det svårt med både skor och stövlar :)

    Gud vad gott med musslor! Var superlänge sen jag åt det sist!

    Kram!

    SvaraRadera