söndag 31 juli 2011

Lila för pojkar?

Goddag! Först och främst vill jag säga tack för att ni delar med er angående inlägget pekpinnar! Det värmer och gör mig mycket glad. Det är kul att höra hur ni tänker, det kan ge en flera perspektiv vilket gör det hela intressant! Vi kan vara mycket olika men det är trevligt när vi möter varandra med respekt och inte med att döma.

Lila kanske är provocerande att en pojke har? Men vet ni vad Vincent är sjukt söt i det och hans mamma älskar lila!

En sak jag länge har funderat kring är kläder till bebisar. Jag har alltid känt att jag velat klä Vincent i kläder som är bebisaktiga. Med det menar jag sådant som inte är så vuxet. Jag vill inte att Vincent ser allt för vuxen ut helt enkelt. Jag har inte heller velat köpa typiska pojkkläder. Han är ju bara min lilla bebis pojke kan han vara sedan. Jag älskar att klä honom i mycket färger också! Hur tänker du när du köper kläder?

4 kommentarer:

 1. När dom små är bebisar kan dom ha vilka färger som hellst! Jag klär min lilla pojke i jordens ALLA färger och han är super söt i de!
  Det vänder sen när dom blir stora :)

  SvaraRadera
 2. När jag handlar kläder väljer jag färger jag tycker att Edison passar i och som jag gillar själv! Rött är en favorit! :) Så skulle jag nog tänka om jag hade en flicka också tror jag!

  SvaraRadera
 3. Jag handlar vissa saker på pojkavdelningen till Alva som jag tycker är fina. Jag tycker pojkar kan ha både lila, rött och rosa så länge det inte blir för flickigt bara :) Och jag klär Alva i sånt som är tänkt för pojkar så länge det inte blir för pojkigt :)

  SvaraRadera
 4. Så sött:D Vi har en body som har massa Neon rosa detaljer, jag hatar det typiska kill kläderna. Klart gossarna ska ha färg:D

  SvaraRadera