fredag 22 juli 2011

Firar semester och smakportioner

Godkväll!
Ikväll firar vi semestern och det känns härligt! Vi har ätit väldigt god mat på menyn stod fläskkarre , klyftpotatis och fetaoströra. Det smakade extra gott ikväll!


Kladdig sötnos!

Vincent fyller 4 månader imorgon och då brukar det vara dags med smakportioner. Vi tjuvstartade dock lite innan och har provat bland annat katrinplommonpure, potatis och mango. Vincent har så här långt inte hurrat för maten utan det slinker mest ner. Ikväll fick han en blandning av lite frukter och det är det som funkat bäst. Min lilla kille älskar mjölkersättning hihi!Idag när vi handlade mat inför helgen köpte vi med barngröt med banansmak som är från 4 månader och det ska bli spännande och se om det funkar bra! Jag älskade gröt som bebis enligt min pappa. Vad har funkat bäst för era barn?

Ha en fin kväll mina vänner!

5 kommentarer:

 1. Det känns lite samma för Agnes, hon gapar och äter men det är verkligen inte så hon "hugger" efter skeden än så länge :)

  Nej, usch förut idag hade jag riktigt riktigt ont, men nu ikväll har det släppt väldigt mycket så jag hoppas på att det inte var någon riktig bihåleinflammation ändå.. :) Hihi ja visst är hon söt i dem. Hon har ääääntligen växt i dom och jag älskar dom! :D

  SvaraRadera
 2. Charlie hurrade inte heller över maten från början, så vi pausade en vecka och då gick det bättre! Nu går det mesta ner men favoriterna är morot, majs och palsternacka av rotfrukterna, och banan och mango av frukterna. Min hemmagjorda plommonpure gillar han också :)

  SvaraRadera
 3. Haha, lille Vincent. En härlig grabb ;) Vi har då aldrig bara kunnat lägga ner honom så han somnat, men nu är det lite jobbigare än vanligt som sagt..

  Edvin älskar mat. Han hugger verkligen efter allt han kan komma åt. Om han inte är trött då förstås för då hamnar allt bara i ögonen när han gnuggar sig där :/

  Kram! P.s bra inlägg om parrelationen! Jag tycker det var ganska jobbigt i början att man liksom inte hade tid för varandra på samma sätt, bebisen tog verkligen ALL fokus, men nu är det mycket bättre och det är såå skönt tycker jag! :)

  SvaraRadera
 4. Sötnos! och grattis på 4 månaders dagen!

  Min minsta kille vägrade allt vad smakportioner hette ända fram till han var nästan 6 månader. Och då däg fortfarande inte de där smaklösa puréerna. Nej det var bara den färdiglagade 6 månadersmaten som gällde =)

  SvaraRadera
 5. Glömde svara på det ang. vänner via familjeliv.
  Har försökt starta borås-trådar, och har även försökt skriva när jag sätt någon boråstråd.
  Men ingen verkar nappa och ingen tycks bry sig, och trådarna dör ut.
  Verkligen jättesynd! Torra boråsare ;-)

  Kramar

  SvaraRadera