torsdag 28 juli 2011

Kumlabadet och shopping


Pojken min! Lite ledsen efter badet.


Kumlabadet påminde mig om Krillan badet i Köping som jag besökt när jag var yngre. Det var fint men det blev en kort vistelse denna gång. Vincent var inte så förtjust i det kalla vattnet som var i poolen. Stackarn blev ledsen och grät. När han fått en torr blöja på sig så var han helnöjd och en gladskit. Sedan började det att regna så då åkte vi hem en liten stund till stugan igen men snart gav vi oss iväg på en tur till Mariebergs köpcentrum i Örebro. Väl där åt vi lunch på ett wokställe och bytte lite kläder som Vincent fått som var för små. Åh vad fina kläder dem fått in på Kappahls newbie serie! Jag önskar så att jag kunde köpa till Vincent men tyvärr så är han ju för stor för den serien.


Ikväll ska vi dricka lite vin och så tror jag att det blir grillat. Solen skiner och värmer kinden. Detta är sommar! Det bästa av allt är att vi är tre denna sommar. Kärlek!

4 kommentarer:

 1. Haha, ja, Lindex har också fått in supersöta kläder i sin hello-baby-serie, men nu får man ju vänta till nästa bebis :p Men det finns ju så mycket fint till större grabbar också, har handlat massor från Kappahl i strl 68 nu :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack för din kommentar! Jag har bestämt mig för att bara umgås med dem jag trivs bäst med, och strunta att bjuda hem alla i mammagänget. Roligare att lära känna de mammor jag tycker om! Satsar på kvalité och inte kvantitet händanefter, haha! :) Låter som en toppenhärligt vistelse, men synd att han inte riktigt gillade badet.. Ja, det hade varit roligt att träffas, men just nu är det väldigt fullt upp men någon annan gång! Jag kanske kan hälsa på er någongång? Det hade varit kul! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill oxå dricka vin hahhaa Men det får vänta ett tag till

  SvaraRadera
 4. Men plutten då! Han ser verkligen såå ledsen ut. Hoppas ni mår bra. Kramar

  SvaraRadera