måndag 8 augusti 2011

Det här med att börja arbeta igen


Idag har jag haft en tuff dag här hemma med dagens gnällfis.

Några av er har frågat lite kring att jag skrev att jag ska börja arbeta ganska snart igen. Jag tänkte svara lite på det först. Det känns spännande att börja arbeta igen.Jag vill helst arbeta med familjer och ungdomar, det är det jag brinner allra mest för. Men jag kommer även att söka inom andra områden.

Som sagt det känns spännande men samtidigt känns det skrämmande. Det känns som att jag nyligen kommit in helt i det här att vara mamma. Det har verkligen blivit roligare med tiden och man känner sig mer trygg i sin roll. I och med att jag ska börja jobba så kommer det att bli en ny roll för mig och det är nog det som skrämmer mig mest. Men med tiden vet jag att jag kommer att finna min trygghet även där och i den nya mammarollen. Självklart finns separationsångesten även där. Men jag vet att Vincent kommer att ha det toppen på dagarna med sin pappa.


När jag börjar arbeta så kommer jag inte ha tid att blogga i samma utsträckning. Men jag hoppas ni vill fortsätta att följa mig och mitt liv!


6 kommentarer:

 1. Önskar dig ett hjärtligt lycka till. Din blogg är fantastisk så lugn och balanserad. Förstår att du har det jobbigt ibland. önskar dig och din familj det bästa. Kramar om er...

  SvaraRadera
 2. Jag tror det kommer gå toppen för dig i arbetslivet och som socionom, du är en så fin människa! Men jag håller med dig, att det blir roligare ju äldre lillgrabben blir och att man kommer in i rollen mer och mer. Självklart kommer jag fortsätta följa dig ;) Jag vill ju vara med när näste bebis gror i din mage också, haha! :D Kanske kan vi tajma in varandra då också, hihi. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig, men mobilblogga kanske??

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Det är faktiskt ganska underbart att jobba och vara mamma. Det går att kombinera det bästa av två världar.

  SvaraRadera
 5. Tänkte bara höra om de där små burkarna du frös in fruktpure i om du eller nån annan vet om man kan köpa dem lite längre ner i sverige då jag inte bor i sthlm.

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte riktigt var dem går att köpa , men dem heter iaf nuby. Sedan finns det andra burkar på babyland men dem är mindre.

  SvaraRadera