torsdag 11 augusti 2011

Tävla om NamnsmyckeJag tror de flesta som läser min blogg har någon som vi har förlorat i cancer. Cancer är en otäck sjukdom som helt plötsligt dyker upp och tar nära och kära ifrån oss. En som inte överlevde cancern är Sannas mormor Elsa. Sanna började då med Elsas änglar till minne av sin mormor. Där säljer hon änglar och namnsmycken. Tanken med namnsmyckena enligt henne är att sälja fler änglar. För varje ängel som hon säljer går 20:- till cancerfonden.

Nu har jag fått möjlighet att ha en tävling med just ett namnsmycke. Vinsten består av en tag, en kedja och en ängel, alt ett armband med två tags och en ängel. Du väljer vinsten!Utöver smyckestävlingen ville Sanna att någon skulle få vinna en ängel att ge bort.Ängeln blir som en extra tävling och Sanna kommer att välja vem som vinner den.Namnsmycket kommer jag att lotta ut.


För att vara med och tävla:


- gå in på Elsas änglar och kolla ut den namntag och ängel du vill ha. Uppdatering: Silvertags ingår också att välja.

-skriv sedan vilken ängel och namntag du vill ha, din mailadress samt berätta vem du skulle vilja ge en ängel och varför.

Tävlingen avslutas den 25 augusti.


8 kommentarer:

 1. Hej! Jag vill gärna vara med att tävla.. Både min pappa & min bror har haft cancer. Dom e båda friska nu men ett tag såg det inte så ljust ut för min pappa. Han går fortfarande på ständiga kontroller.
  Om jag vinner vill jag ha en silverängel med ljusblå sten och en silvertag där det just står kärlek. För kärlek har jag till min pappa & bror!
  Den andra änglen vill jag ge till min mamma som har fått stå bredvid under denna tiden och se sin man & son kämpa mot denna hemska sjukdom.
  monica84@live.se

  SvaraRadera
 2. Oh förlåt, jag vill gärna ha det som ett halsband om jag vinner!

  SvaraRadera
 3. Om jag vinner skulle jag vilja ha ett halsband med en lila ängel och en silvertag att stansa in "love" på. Jag skulle ge bort den andra ängeln till mamma som är så jäkla stark. Min pappa, hennes man sedan över 30 år dog för ett år sedan. Inte i cancer utan i en trafikolycka. Trots att mamma förlorat honom så ställer hon upp så otroligt mycket för sina barn. Hon är väl värd en ängel!

  Mailadress: erikah06@live.se

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag skulle vilja vara med och tävla. Jag tycker att silverängeln i dimrosa var väldigt fin och med en tag som det står "kärlek" på skulle det bli ett fint halsband ihop!

  Jag skulle bära halsbandet för min mormor som gick bort för tidigt i bla cancer för tre år sedan. Det som känns ännu mer tråkigt är att jag väntar barn just nu och jag vet att hon skulle ha älskat att ha blivit gammelmormor :(

  Mvh
  Hanna
  mail: hanna.jonasson@live.se

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Om jag vinner skulle jag vilja ha en vit silverängel samt en silvertag med namnet Tino på.

  Ängeln skulle jag ge till mina bästa vänner som för snart två år sedan förlorade sin efterlängtade son i psd. Jag är så imponerad av deras styrka i all tragedi.

  Hälsningar Annsofi
  annsofig85@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en ljusblå silverängel samt en silvertag med ordet kärlek på.

  Och detta skulle jag ge till min mormor som förlorade sin kärlek i cancer. Hon förtjänar det efter att ha gått igenom så mycket sjukhus besök på en så lång tid och så vart det inge bättre. Hon är i sina sista år och har själv nu problem.

  Hälsningar Malin
  Malinungerback@live.se

  SvaraRadera
 7. Förlåt, glömde skriva attjag önskar det som halsband om jag vinner!
  /Annsofi
  annsofig85@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jättefina smycken! Jag vill vara med och tävla såklart! Och vad fint att hon ger 20:- till cancerfonden! Tänk om alla företagare tänkte så!

  Om jag vann skulle jag önska ett armband med min pojke Edisons namn på en tag förstås! :)

  Om jag skulle vinna något att ge bort önskar jag ett armband att ge till en av mina bästa vänner som inte har haft det så lätt i livet men som tog sig upp till ytan igen och verkligen är en av de finaste människorna jag känner. En varm och omtänksam tjej som man kan berätta allt för. En riktig vän helt enkelt! Hon är 26 år och har två söta pojkar och deras namn skulle i så fall stå på namnbrickorna på armbandet.

  Kram Fia

  fia_lottentott@hotmail.com

  SvaraRadera