söndag 14 augusti 2011

Söndag

Vi bor ju som jag skrivit tidigare vid Bromma flygplats. När det är fina sommarkvällar med klarblå himmel lyfter det alltid en massa luftballonger här. Igår var det nog rekord, det var säkert 10 st i luften samtidigt. Det ser så fridfullt ut och även om jag tidigare varit rädd för att flyga luftballong så blir man bra lockad när man ser dem.Nu har vi varit iväg på visningarna, jag och Mikael har nyligen vilat i sängen och tittat på en film medan Vincent sov. Så himla skönt att få någon timme bara vi två! Nu är det full liv i luckan igen!Lägenheterna som vi tittade på idag var inte i toppform och dem kändes trånga något vi inte vill känna i en framtida lägenhet. Det är så bra att gå på visningar, även om man inte finner något som man skulle vilja ha så kan man få insikt i vad man inte vill ha.Genom att veta vad man inte vill ha så tror jag man kommer ett steg närmare det man vill ha.

Nu ikväll så ska jag göra två olika puréer, en matig och en fruktig. Det blir nog bra inför denna vecka som kommer! Vincent har verkligen blivit duktig på det här med att äta och nu har han tom börjat hugga efter maten. Igår kväll åt han välling och det är en rutin vi tänkte börja med på kvällstid nu.
Äter era små gröt eller välling som sista mål?

7 kommentarer:

 1. Edvin får alltid ersättning innan han ska sova, men när han blir 6 mån ska vi testa med välling :)

  SvaraRadera
 2. Lion äter gröt på kvällen innan läggdax. Han älskar gröten och hugger som en varg efter skeden :) vilken välling kör ni med? Kram

  SvaraRadera
 3. Tack ;) tycker själv den är gigantisk!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du gillade receptet :) Fler är påväg!

  Jolie äter just nu gröt vid femtiden och sedan äter hon välling innan läggdags vid åtta. Så här är det både och kan man säga :)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Sv: Tack snälla!

  Vilken goding ni har!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det härligt med sin egna lilla familj. Underbara ungar.
  Vill bara passa på att skriva att även ifall jag är världens sämsta på att kommentera så är jag här inne och uppdaterar mig ibland. :)
  Och tack för dina kommentarer, de värmer.

  kram på dig och din lila prins.

  SvaraRadera
 7. Det är så¨mysigt med luftballonger, sambon fick i present att åka så det ska bli spännande :)

  SvaraRadera