måndag 15 augusti 2011

Hösten är här

Är det inte ganska underbart ändå? Jag tycker att det är superhärligt att hösten är här. Höstmode, tända ljus, höstgrytor, färgglada träd och mycket mer. I höst planerar jag att köpa en del nya kläder, gore-tex stövlar och en vinterjacka. Härlig shopping väntar i höst! Jag hoppas även att jag får en anställning som socionom i höst och att vi kan flytta till en större lägenhet. Jag tror att denna höst kommer att bli toppen!

Här är en ny kofta som jag tror kommer att bli flitigt använd i höst.Jag älskar koftor som denna med söta detaljer.Denna kostar 199:- och kommer från Hm.

3 kommentarer:

 1. Kul att se så positivt framåt! Jag ser också så på hösten, det händer säkert en massa kul och jag ska njuta för i januari börjar jag skolan igen!

  Apropå gnällig bebis så har vi det också så. Tror det håller på att bli lite bättre men i ett par veckor nu har Edison varit riktigt gnällig och inte velat ligga själv många minuter.. om ens en! Man får roa och sjunga och leka och busa... finns inte så mycket tid över till annat!

  SvaraRadera
 2. Ja men visst är det så - hösten är mysigaste årstiden men våren och sommaren är skönare på ett annat sätt :D Kram

  SvaraRadera
 3. Tror minsann det blir gore tex till tösabiten också =)

  SvaraRadera