fredag 12 augusti 2011

Träff med en kär vän


Idag gick jag och Vincent mot Bromma Blocks där vi mötte upp Linnea. Vi tittade runt i massa affärer, provade kläder medan den andra passade Vincent och lunchade. Till lunch åt jag en god räksmörgås! Under dagen köpte jag bara saker till mig själv woho! Jag köpte en super söt kofta som jag spanat på ett tag och 2 bhar för 50:- st. Vi har snackat om allt möjligt och har som vanligt lätt för att prata med varandra. Tack för att du kommit in i mitt liv! Jag hoppas vi ses snart igen! Tänkte visa er koftan som jag köpte sedan.


Missa inte att tävla om namnsmycket HÄR

5 kommentarer:

 1. Tack!
  Klart att jag ska delta i din tävling. Ska försöka ikväll när det lugnat ner sig här hemma och barnen lagt sig.

  Har mailat dig nu!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Mailade dig igen nu =)
  Du får gärna maila tillbaka när du har tid så jag vet om jag ska grunna på det i helgen eller inte. Om du är intresserad behöver jag även veta lillprinsens huvudomfång så han får den i rätt storlek =)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja, jag känner mig helt utbränd som du skrev i ett inlägg. Kände igen mig totalt! Tror egentid är enormt viktigt, men samtidigt vill jag ju vara med min familj under veckan när vi är samlade... Barnvakt har vi inga heller :/

  SvaraRadera
 4. Nu har jag uppdaterat om Läkar besöket!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Ja, det är ju ganska dyrt med Ellas. Men perfekt sådana där gånger när man ska iväg och inte äs säker på om det finns micro t.ex!

  Kramis!

  SvaraRadera