tisdag 16 augusti 2011

Jag säger inte helt farväl jag säger hejdå för nu


Jag har verkligen funderat kring bloggen idag. Jag minns varför jag började blogga. Jag började blogga i december 2008 då jag ville glömma en gammal kärlek. Bloggen blev som en terapi för mig. Jag har gått igenom så himla mycket med mitt bloggande i olika bloggar. Först att skriva om ett brustet hjärta, sedan om min ångest och depression och nu de senaste 1,5 åren drygt om att hitta kärleken, vara gravid och att vara nybliven mamma. Jag har gått igenom så himla mycket de senaste åren.

Bloggandet har för mig gått från att vara en terapi till något som jag ansett vara roligt och givande. På senaste tiden har det inte varit så roligt och givande. I och med detta känner jag att jag inte vill fortsätta skriva i denna blogg. Bloggen kommer att finnas kvar för att läsa då jag vill kunna se tillbaka på den fantastiska resa jag gjort i bloggen och alla fantastiska minnen. Kanske kommer jag tillbaka någongång men i en ny skepnad och ny blogg. Tack för alla som varit med och följt mig, jag blir lite tårögd av att ni säger att ni kommer att sakna mig. Mitt beslut i huvudsak handlar inte om negativa kommentarer.


Jag kommer att fortsätta läsa bloggar så vissa av er kommer fortsätta få mina kommentarer. Apropå tävlingen så stoppar jag den i och med detta inlägg.Jag är ledsen över detta men det är så det måste bli.


Om någon vill nå mig så finns jag på annae100@hotmail.com

Hejdå från mig och Vincent!

16 kommentarer:

 1. Ledsen jag blir. Lycka till och hoppas av hela mitt hjärta att allt blir bra för dig och din familj. Kommer att sakna dig. Kramar om dig.

  SvaraRadera
 2. Kära Anna
  Sorgligt tycker jag....
  Tänk - Jag har följt dig sen du hade vackra blommor på bilden högst upp och var i vecka 10!
  Många ggr har jag tänkt att skriva när jag varit i Sthlm för att bara mötas och fika.. Vad feg man kan vara ibland.
  Ta hand om dig
  puss på Vincentpluttis
  Siri

  SvaraRadera
 3. Det bästa för dig och fin familj önskar jag er! Ha det så gott och må gott och tack för att jag fått följa er vardag. Ni har inspirerat mig som är nybliven mamma. :)

  SvaraRadera
 4. Jag kommer sakna att gå in och titta om du har uppdaterat, för jag har verkligen fastnat för denna blogg. Du verkar vara en toppentjej som står med båda fötterna på jorden, med en söt unge :) Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 5. Men fy vad tråkigt Anna! Jag önskar dig och din familj all lycka! Hoppas du kikar in till mig ibland och lämnar ett spår! Kram

  SvaraRadera
 6. Kommer sakna dig och din blogg!
  Men det är klart att du ska göra det som känns bäst för dig! Ha det så toppenbra och sköt om dig och din lilla familj!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 7. Vad synd, för mamma bloggar får man aldrig för mycket av =)

  SvaraRadera
 8. kommer sakna dig! Men det är såklart DITT beslut kära du :) Och känner du såhär så är det RÄTT :)

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Tråkigt men ta väl hand om er! Kram

  SvaraRadera
 10. Fy vad tråkigt! Men det är såklart ditt beslut, man ska följa sitt hjärta. Ta hand om dig och din söta lilla familj. Kramar Linda

  SvaraRadera
 11. Lägg inte ner den! Jag lovar att suget kommer komma tillbaka. Avvakta lite bara så ska du se

  SvaraRadera
 12. Men va tråkigt att du ska lägga ner :( Men jag hoppas på att jag fortsätter höra av dig .
  Ska testa välling också :)

  SvaraRadera
 13. Vad tråkigt.. Har kikat in här mycket sällan på senare tid men kommer och tänka på er ibland vilket gör att jag kikar in :) Jag hoppas ni får en härlig framtid din lilla familj och att du kanske kikar in hos mig ibland så att jag får höra hur ni har det :) Kram och lycka til!

  SvaraRadera
 14. Men så tråkigt!! :( Det kommer bli tomt! Ta hand om dig och kika gärna in hos oss och håll oss lite uppdaterade där i stället! :)

  Och om du kommer på andra tankar och börjar blogga igen så måste du höra av dig!!

  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 15. Saknar dig... Kramar

  SvaraRadera
 16. Vad tråkigt att du ska sluta skriva! Hoppas du kommer tillbaka :) Ta hand om er! Stort grattis till Vincent :P
  Kram

  SvaraRadera