onsdag 25 april 2012

På väg hem

Såhär ser det ut när vi är på väg hem från förskolan, en trött kille som är glad att se mamma och hans fina lilla ryggsäck som han fick av sin morfar i julklapp. Det är alltid sån lycka i att hämta Vincent men även en lycka i att lämna honom eftersom jag vet hur bra han har det.

 Vi har en bit till förskolan och tar buss dit 20 minuter då vi tänkt att vi ska förflytta oss närmre stan i framtiden och hoppas då att han kanske kan gå kvar där. Beror helt enkelt på hur vi bor och hur läget till förskolan är då. I Stockholm är det inte alltid lätt att ha samma förskola hela tiden eftersom man gör bostadskarriär i många fall. Men tiden får utvisa det helt enkelt! Ikväll har vi varit och storhandlat som säkert många av er. Vincent fick en City Gross ballong på slutet och lyckan var total för honom på vägen hem hihi.

4 kommentarer:

 1. Härligt att ni är så nöjda! Vi ska hälsa på på Charlies förskola på fredag, ska bli spännande! Har redan en väldigt positiv känsla. Blir kanske lite lättare av att jag jobbar med barn själv, men lite ångest har jag ändå av att lämna honom. Men det blir först till hösten :)

  SvaraRadera
 2. Men OJ! Stor cred för att ni pallar ta er till/från förskolan med den restiden! Det kanske inte är mycket i sthlm iofs men vi har liksom 1 minut knappt till vår förskola...

  Sv: Ja, jag skrev med penna (inte textil dock utan en vattenfast market penna eller va det heter) men det tog inte många tvättar förrän det började bli suddigt ;)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att han trivs så bra :) Kan verkligen tänka mig att lyckan är total vid hämtning <3

  Vi var på City Gross i morse så nu är det fullt i både kyl och frys, så skönt :)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Inte bara jag som har lång sträcka till sonens förskola. För oss tar de ca 30min att gå men de har vi (jag) valt själva.

  SvaraRadera