söndag 22 april 2012

Vår helg

Igår var vi  på Bromma Blocks och fikade lite på Coop cafe, senare under dagen åt vi fisk och potatis hos svärföräldrarna. Denna helg förutom i fredags när jag var ute i svängen med Johanna så har det varit mycket gnäll på lilla herr prins av Bromma. Detta har bland annat lett till gnäll från annat håll haha. Ibland blir man ju helt enkelt trött på gnället och vill bara ha sin glada kille. Men de har sina dagar de små också precis som vi vuxna. I eftermiddags hittade jag orsaken till gnället och det är nämligen den 7 tanden. Fina killen får en till tand att borsta eller snarare mamma/pappa.

 Idag har vi varit på Coop igen och handlade lite bland annat gräddfil som jag har haft till mitt bakande. Håller nämligen på och bakar scones som vi ska äta alldeles nybakta till söndagsmyset tänkte jag. Riktigt lyxigt tycker jag!

Vad har du gjort i helgen?

1 kommentar:

  1. Hej! :D

    Oh du skulle sagt hej, gör gärna det nästa gång?

    Okej, jag anser inte att man är svag när man tar mediciner, men då jag blivit i tvingad otroligt mycket mediciner och mått otroligt dåligt av mediciner så är det extra läskigt.

    Kram

    SvaraRadera