fredag 27 april 2012

Träffar & härliga sol

Idag har vi haft fullt upp dagen. Vi har varit på Bvc där Vincent skulle ha fått vaccination men det blev inte så då det visade sig att han hade feber. Febern gick som tur var ner någon timme efter.  Vi mätte och vägde i alla fall och Vincent är nu en kille på 11985 gram och 79,5 cm lång. Han hade hoppat ner lite från sin kurva pga alla sjukdomar och dålig aptit efteråt. Men hon tyckte ändå att det såg bra ut och att jag hade varit duktig och det är väl något vi alla föräldrar behöver höra! Han kommer nog ta sig upp och växa på sig bättre snart.

 Efter Bvc stannade vi hos svärföräldrarna i ett par timmar och pratade innan vi skulle möta upp Johanna. Jag och Johanna köpte med oss lite mat på Ica och satte oss på en bänk längs Alviks strand. Sedan gick vi promenad i solskenet . Väldigt trevlig träff! Måste göras oftare.

2 kommentarer:

  1. Tack för alla dina peppande kommentarer. Alltid kul att få respons på inläggen och särskilt när det är trots att man själv är väldigt dålig på att finna tiden att läsa bloggar och kommentera...

    SvaraRadera
  2. Den här tycker jag ni ska köpa http://www.husmanhagberg.se/Templates/Pages/ObjectAllImagesUpdated.aspx?objectid=OBJ14823_1173919138 jättefräsch, fin och stooor och billig månadsavgift :) Jag tror jag kollade på rätt ställe också, men kan ha helt fel :)

    SvaraRadera