lördag 21 april 2012

We R Family

 Kvällen igår  började med ett glas rosé i handen och minglande med Johanna bland olika sponsorer. Roligt att höra mer om företagen och att se de fina kläderna och prylarna som fanns. Klädmärket Sobea är vi båda kära i och det finns så mycket fint för både flickor och pojkar! Vi tog även lite tilltugg under tiden som smakade riktigt fint.
 Sedan var det dags för presentationer av de olika sponsorerna och barnmodevisningen. Trevligt även det! I slutet var det utlottning av lotten man hade fått i entrén och jag tog hem en lyxkryssning. Chockad  och glad blev jag verkligen! Det ska bli roligt att åka iväg.

När vi skulle gå så fick vi en väldigt fin goodiebag. Innehållet var följande: snuttefilt från joha, vällingdoserare, soft boots från elodie details, våtservetter, 2 st squeezy pure, grillmarinad, russin, ekologiskt godis, frisbee, morotssticks i påse, Godmorgon Bifido dryck, omega 3 junior, hörselskydd för barn, tapas kex, tapas krydda och  tapas salsa, 1 fribiljett till skansen och rabatt på kläder över internet. Utöver detta fick vi på minglet nappar, skedar och en liten slags termos för pure från Bambino.

Efter eventet gick jag och Johanna till ett ställe på Medborgarplatsen. Där åt vi god mat, drack några cider, pratade och hade det jättetrevligt! Det vart en riktigt bra kväll helt i min smak!

6 kommentarer:

 1. Låter som en grym kväll! Komma ut och äta en middag skulle vara ngt :) Och goodiebagen var ju helt underbar! Sånt fint innehåll har jag aldrig fått, haha.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig goodiebag och vad kul med vinst! Grattis! :D

  SvaraRadera
 3. En riktigt trevlig kväll var det och jag är så glad att du frågade om jag ville följa med! Vi får ta en kväll snart igen och gå ut och äta, prata och ha det trevligt :-) Kram

  SvaraRadera
 4. Men wow, grattis till kryssningen! :)

  SvaraRadera
 5. Låter som en skoj kväll! Och vad kul med kryssning :)!!

  Ja ibland tar tröttheten över och då behöver man bara stänga av allt.
  Hoppas du får en fin måndag!

  SvaraRadera
 6. Vilken bra goodiebag och grattis till vinsten! Låter som du haft en riktigt bra dag och kväll :) kram

  SvaraRadera