tisdag 24 april 2012

Sommardrömmar

Jag brukar inte lägga upp kläder så ofta längre men detta är ett måste undantag. Jag kunde inte annat än att bli kär i denna skjorta och vita byxor. Jag föreställer mig att Vincent har detta en ljummen sommarkväll och vi äter grillat eller kanske på midsommar med midsommarkrans i hans tjocka hår. Åh! Min fina kille. I alla fall så måste man ju börja fixa vår/sommar garderoben för Vincent och storleken jag köper nu är 92. Tänk vad fort det går!!  Vincent har faktiskt redan invigt lite kläder i storleken 92 och det är inte så stor skillnad på 86 och 92 på vissa kläder tycker jag. 

Håller ni också på att fylla en ny garderob för ert/era barn inför vår och sommar?

2 kommentarer:

  1. Jättefina kläder! Åh jag längtar till sommaren! Får dra ihop en grillkväll då tycker jag ;)

    Det är verkligen helt sjukt att det har gått ett helt år! Det har gått för snabbt! Haha ja tänk att du satt där med mig när jag hade värkar :) På slutet gick det riktigt fort men det var nog för att nya personalen tog sig tid. Dom innan hade för mycket att göra verkade det som..

    SvaraRadera
  2. Superfina kläder! Vi kör fortfarande med 80/86 och ja.. Vissa börjar bli lite små men annars tycker jag de sitter bra på honom nu :) Men nog börjar det bli dags att fylla på vår/sommargarderoben alltid ;)

    SvaraRadera