onsdag 14 juli 2010

Det kommande barnet

Vi vet att vi klarar av detta(det kommande barnet)menade jag med mina ord i det senaste inlägget. Det är inte osäkert. Och att vi inte har varit ihop så länge spelar ingen roll för oss. Redan från första gången visste jag att Mikael var den rätta för mig. Jag hade hittat hem. Mer trygg än jag någonsin känt mig. Ibland känner jag att människor man möter i livet inte vågar göra det dem drömmer om. Jag och Mikael hade samma drömmar och vi vågade .Vi vågade att gå emot alla andras tyckande och tänkande . Vi har på ett halvår förlovat oss, blivit sambo och väntar vårt första barn. Men vem innehar egentligen rätten att döma oss/ dömma ut vår framtid?

Var rädda om det som ger er lycka / Anna

6 kommentarer:

 1. Grattis till det lilla du bär inom dig, det är en underbar gåva som du enbart skall glädjas över. Andras tyckande och dömande kan vara påfrestande men ni har varandra och känner att ni gör rätt så försök att inte bry er även om det känns tufft att höra.

  Jag fick bägge mina barn tidig vår och det är nog den bästa tiden om man kan välja. Ta hand om dig och njut av den underbara tiden du har framför dig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jo det bästa är att inte lägga sin energi på det och jag ska göra mitt bästa för att fokusera på vår lycka och att ta hand om mig själv. Tack!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen mig så mycket i dig.
  Jag har också ätit antidepressiva medel och skurit sönder hela mig under en tid då jag mådde väldigt dåligt med ångest.

  NU idag mår jag bra och väntar mitt första barn som är beräknad till 19 augusti :)
  Alla tror massa och dömer mig pga mina ärr, men jag vet att jag kommer bli en jätte bra och jag hoppas du också tror på dig själv.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Amanda: Tack för dina ord.

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt att höra att ni väntar smått nu =) Måste jag totalt ha missat efter alla dessa arbetsveckor, har gått in i min egen bubbla, stort Grattis till er båda =)

  Jag känner igen de där med åsikter, de finns säkerligen många som har åsikter även om jag inte hört några direkt angående mig och Ivan. Jag och ivan har varit tillsammans lite drygt över ett år nu, vi har bott ihop från dag ett och för oss har de alltid känts rätt och naturligt att de blivit som de blivit. De är ju våra liv ingen annans, är totalt oförstående varför folk ska ha så mycket åsikter... eller åsikter får man ha men man kan hålla dom för sig själv!!

  Stora grattis kramar till de blivande föräldrarna :D

  SvaraRadera
 6. Ja det är jätteroligt:) Jag har nyligen skrivit det i bloggen:). Ja precis! Tack så mycket

  SvaraRadera