torsdag 15 juli 2010

Lite svalka är väldigt välkommet

Jätteskönt att det har blivit svalare nu på kvällen. Har balkongdörren på vid gavel här. Duschade 2 gånger under en timme förut ikväll. Stod inte ut! När man duschar i denna tropikvärme är det skönt under själva duschen och fem minuter efter. Sedan är det dax att svettas igen och knappt kunna andas eller orka göra någonting. Orkar inte ens laga mat dagar som denna.

Blev en kall sallad ikväll med isbergsallad, körsbärstomater, gurka, fetaost och bröd till. Men älsklingen är lika nöjd för det! Och speciellt är det nog jag som är nöjd. Att äta kall mat är det ultimata i denna värme och att använda papperstallrikar så Mikael slipper diska så mycket. Både han och jag är trötta på detta. Lägenheten måste även städas snart. Får se när regnet kommer hehe, då blir det av nämligen. Men regnet kanske väntar med att komma. Då blir det nog lite panik här hemma och det får städas någon sval kväll.

Nu är det godnatt snart och vi har tagit ner madrassen och ligger på golvet. Vi gör vad som helst för att få lite svalka. Vi ber just nu om att få regn eftersom det är väldigt länge sedan!Godnatt och njut av de få timmar av svalka om du är trött på värmen/ Anna

4 kommentarer:

 1. Hej:)

  Blev lite paff av din kommentar, haha. Vi har inte berättat för någon som vi känner ännu att jag är gravid. Kan ju hända så mycket nu i början.
  Var kanske lite dumt att skriva in min bloggadress på FL...

  Jag är beräknad till 3 mars:) så jag är i 8 veckan.

  Lycka till med eran lilla i magen!

  SvaraRadera
 2. Hej själv har jag berättat för de flesta. Tack detsamma.

  SvaraRadera
 3. tack vännen!
  i vilken vecka är du i nu? :D

  SvaraRadera
 4. Carolina : Det är du värd:)Jag är i vecka 7!:)

  SvaraRadera