onsdag 28 juli 2010

Händer mycket i kroppen just nuWoken blev bra. Älsklingen tyckte att den var jättegod. Själv känner jag mig andfådd och lite illamående av att äta ibland. Känns som att tarmarna åkt upp en väldig bit. Ja det är ju pga graviditeten jag känner såhär i alla fall. Lite jobbigt eftersom jag vill må bra helt enkelt och äta massa god mat när vi är på Rhodos. Funderar på att dra till apoteket imorgon och köpa något inför resan som gör att magen mår bättre. Om det inte blir bättre så får jag försöka ta det med ro. Man kan kanske inte göra så mycket åt sådana här graviditets besvär. Sånt är livet!Det är ju ett liv som nu är bosatt i min mage nu och det gör jag allt för självklart. Graviditeten kommer säkert bestå av många tuffa stunder men även fina stunder man aldrig upplevt tidigare. Men jag är väl förbered för de tuffa stunderna genom all tidigare ångest och depression jag överlevt. Och Mikael finns där med ett otroligt fint stöd. Han är extra mån om mig sedan jag blivit gravid. Skitgullig är han!

Filmen Remember me är nu avklarad här hemma.

Filmen handlar om Tyler och Ally. Båda har varit med om traumatiska dödsfall i familjen och en dag finner de varandra på Universitetet. De båda lever i ganska trasiga familjer och är rätt trasiga inuti. En ganska bra film.

4 kommentarer:

 1. Gott med wok, ska jag jag nog svepa i hop någon dag.

  vad skoj att ni ska åka utomlands, hoppas matlusten kommit tillbaka annars ska du se att det går bra ändå.

  va rädd om dig
  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma =)

  Ser att du också haft deprissioner och ångest.. Mår du bra idag? Vet du vad det var som "utlöste" det?

  Grattis till lillen i magen också! När är det beräknat?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tror att jag måste se filmen faktiskt, gillar den typen av filmer. Men kanske lite sorglit! Ja boken är verkligen bra tycker jag:)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Anna: Ja det ordnar sig säkert:) Kram!

  Katrin: Tack:). Idag mår jag bra. Det som utlöste min depression var en blandning av väldigt låg självkänsla och utbrändhet. Hade verkligen för mycket i mitt liv just då. Hur var det för dig? Tack!:) Det är beräknat till 9 mars. Kram

  Sanne: Ja den är lite sorglig. Ja ok :) Kram

  SvaraRadera